Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eugene Levy dolazi u četvrtu sezonu serije Only Murders in the Building
Zvijezda serije "Schitt's Creek" pridružit će se Martinu Shortu, Steveu Martinu i Seleni Gomez

Eugene Levy dolazi u četvrtu sezonu serije "Only Murders in the Building"

Nadolazeća, četvrta sezona serije Only Murders in the Building imat će najviše zvjezdanih glumačkih imena do sad. Nakon što se produkciji pridružila Kućanica Eva Longoria, popularnoj seriji pridružit će se i zvijezda serije Schitt's Creek Eugene Levy.

U svojoj prvoj televizijskoj ulozi nakon Emmyjem nagrađenog sitcoma, Levy će se pridružiti zvijezdama i izvršnim producentima Steveu Martinu, Martinu Shortu i Seleni Gomez u stalnoj ulozi, a očekuje se da će biti ključni igrač u najnovijoj misteriji za trojac podcasting detektiva.

Upozorenje: Nastavak članka otkriva detalje o kraju treće sezone.

U novoj sezoni će također glumiti Molly Shannon, a vratit će se i Meryl Streep. Četvrta sezona donijet će nam neke promjene jer će Charles (Martin), Oliver (Short) i Mabel (Gomez) bar na kratko ostaviti iza sebe New York i Arconiju te krenuti na put u Los Angeles. Novo okruženje trebalo bi donijeti neke nove zaplete, ali centralni zaplet vrtjet će se oko ubojstva Charlesove dublerice Sazz (Jane Lynch), koja je ubijena na kraju treće sezone, najvjerojatnije slučajno jer ju je netko zamijenio za Charlesa.

Produkcija četvrte sezone još nije krenula, ali su pripreme u punom jeku. Za sada nije poznato u kakvoj će se točno ulozi naći novopridošli Levy, ali sve detalje očekujemo otkriti kroz par mjeseci. Točan datum izlaska nove sezone također nije poznat.

Što se Levyja tiče, ovo mu je prva uloga nakon nagrađivane serije Schitt's Creek za koju je dobio četiri Emmyja za svoju izvedbu. Istovremeno za Apple TV+ radi putopisnu seriju The Reluctant Traveler, koja će se s drugom sezonom vratiti na Apple TV+ 8. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala