Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vratio se Celebrity MasterChef
S novom članicom žirija, Anom Grgić, Celebrity MasterChef obećava uzbudljivu novu sezonu ovog proljeća

Vratio se Celebrity MasterChef

Foto: Nova TV

Celebrity MasterChef ponovno se vraća na male ekrane! Nakon godine pauze Nova TV najavila je zvjezdanu ekipu koja će u novoj sezoni ili iznenaditi ili razočarati okusne pupoljke novog žirija Celebrity MasterChefa. 

Raznolika skupina domaćih poznatih lica, koja uključuje šaroliko društvo glumaca, glazbenika, kolumnisticu i koreografa, borit će se za prestižnu titulu koju je 2014. godine u napetom finalu tijesnom pobjedom odnio Luka Nižetić
 
 
U drugoj sezoni zvjezdanog izdanja dolaze i neke preinake showa - prvi puta u tročlanom žiriju bit će i jedna žena. Poznato ime iz svijeta vrhunskog kuharstva Ana Grgić prosuđivat će jela u društvu publici poznatih lica Radovana Marčića i Andreja Barbierija.
 
Iskusna šefica kuhinje Ana Grgić o svom angažmanu u svom prvom TV projektu kaže: ''Jako se veselim novom iskustvu koje je preda mnom i sretna sam što ću imati priliku u najpoznatijem TV kulinarskom showu kao član žirija doprinijeti svojoj profesiji te popularizaciji vrhunskog kuharstva u Hrvatskoj.''   
 
 
Poput prve sezone celebrity inačice showa i ova će imati humanitarni karakter. Prva sezona je omogućila pružanje vrhunskog obrazovanja djeteta iz SOS Dječjeg sela Lekenik u kulinarskom institutu Kul In. 
 
 
U Celebrity MasterChefu ove će se godine za štednjakom naći novih 14 kandidata koji će svoja zanimanja zamijeniti  kuharskom pregačom: Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja (Baby Dooks), Ervin Baučić, Igor Barberić i Leon Lučev.  
 
 
Izazovi pred kojima će se naći novi natjecatelji testirat će sve karakteristike uspješnih kuhara. Jela s potpisom, Kutije iznenađenja, Testa kreativnosti, Stres test i Gastro duel samo su neki od brojnih izazova koji će pokazati maštovitost, originalnost i mogućnost rada pod pritiskom ovogodišnjih natjecatelja. 
 
Kako će se novih 14 kandidata snaći u kreativnom i maštovitom nadmetanju za štednjakom, vidjet ćemo ovoga proljeća na Novoj TV.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala