Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan uspješan vikend za obiteljsku avanturu Wonka
Horor triler "Night Swim" startao je tek na drugom mjestu

Još jedan uspješan vikend za obiteljsku avanturu "Wonka"

Foto: YouTube

Nadnaravni triler Night Swim, u hrvatskom prijevodu Zaroni, preživi!, protekli je vikend startao u kinima diljem svijeta, ali očekivano – nije prestigao apsolutni blagdanski hit, avanturu Wonka.

Horor triler Zaroni, preživi! dolazi nam od horor majstora Jasona Bluma i Jamesa Wana te je u Sjevernoj Americi startao sa sasvim solidnih 12 milijuna dolara. U ostatku svijeta, odnosno u onim državama u kojima je još krenuo s prikazivanjem (njih 36), prikupio je još 5,6 milijuna dolara. S trenutno ukupnom zaradom od preko 17 milijuna taman je prešao svoj budžet od oko 15 milijuna dolara – u što nisu uključeni troškovi marketinga pa je profitabilnost trilera upitna.

Zaroni, preživi! ima jako loše ocjene od kritičara i gledatelja, te samo 27% na portalu Rotten Tomatoes. Radnja prati obitelj koja se doseli u prekrasnu kuću s neobičnim bazenom, samo kako bi otkrili da se u njemu skriva mračna tajna. U glavnim ulogama su Wyatt Russell, Kerry Condon i Amélie Hoeferle.

Prethodno spomenuta obiteljska avantura Wonka tako je u svom četvrtom vikendu prikazivanja došla do odlične zarade od 164,6 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 301,2 milijuna u ostatku svijeta – odlična je to ukupna brojka od 465,8 milijuna dolara na budžetu od samo 100 milijuna. Naravno, troškovi marketinga bili su prilični, ali Wonka je postao pravi blagdanski hit, a Timothée Chalamet ispostavio se kao dostojni nasljednik svojih prethodnika, Genea Wildera i Johnnyja Deppa.

Uz Chalameta glume Rowan Atkinson, Olivia Colman i Keegan-Michael Key, a u Hrvatskoj Wonka se može pogledati i u sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove, među ostalima, posudili Lovro Juraga, Ana Bertić, Ervin Baučić, Sreten Mokrović i Jelena Miholjević.

Wonka je priča o tome kako je jedan uporni čovjek, pun snova i ideja, pobijedio sve prepreke kako bi otvorio vlastitu tvornicu čokolade. Film je ogroman hit i kod nas te igra u kinima od 7. prosinca 2023., a triler Zaroni, preživi! prikazuje se od 4. siječnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala