Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nam donosi Umri muški 6?
Tko je zapravo John McClean i kako je postao onakav kakvog znamo donijet će nam prequel Die Hard franšize

Što nam donosi "Umri muški 6"?

Što god mislili o tome treba li franšiza Umri muški prestati sa novim idejama, čini se kako će se prequel o mladom Johnu McClaneu naziva Die Hard: Year One, ipak dogoditi. Znamo da će se baviti mladim McClaneom i njegovom pričom no detalji su dosta oskudni.

No redatelj Len Wiseman nedavno je otkrio neke detalje i cjelokupnu ideju o tome kako bi film trebao izgledati. Otkrio je kakva nas otprilike priča čeka u novom nastavku te u koje točno vrijeme će radnja biti smještena:

"Sam film će se odvijati na Staru godinu 1979., usmjeravanje svega prema tome bilo bi zabavno no znamo da ovi filmovi imaju svoju put... Nikad nismo vidjeli pravu ljubavnu priču. Vidjeli smo njen kraj no nikad nismo vidjeli kako je bilo kada je upoznao Holly ili kako je bilo kada je bio običan policajac u New Yorku '78., kada nije bilo šanse da postane detektiv. Nekako sam uvijek o tome razmišljao i sada to radimo."

Kada smo prvi put upoznali Johna McClanea 1988. godine, pojavio se sa puno tereta na leđima: njujorški policajac bio je razdvojen od žene, radije je ostao u New Yorku nego išao sa ženom i djecom u Los Angeles. Čak i kada ih vidimo zajedno jasno je da između njih postoji povijest i gomila otvorenih pitanja no filmovi nikad nisu previše analizirali njihovu vezu. Sada bismo trebali dobiti priliku vidjeti kako se u mladosti razvijao njihov odnos.

Ako ste mislili da prequel o mladom McClaneu znači Umri muški bez Brucea Willisa, prevarili ste se - film će biti više kao prequel plus nastavak tako da će Willis dobiti dovoljnu minutažu da to i dalje bude pravi Umri muški film.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala