Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Badnjak 24.12.
Izdvajamo naslove u večernjem terminu od 20 sati pa sve do iza ponoći!

TV Preporuke dana – Badnjak 24.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na Badnjak, 24. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Izabrani, HTV 2 u 20:15 sati
U Siriji učenici rade u smjenama kako bi pomogli Isusu nositi se s velikim mnoštvom koje dolazi s nadom u izliječenje. Isusova majka Marija dolazi iz Nazareta kako bi pomogla oko sinovih učenika. Ali izbijaju napetosti kad se Šimun sukobi s Matejem oko toga tko je izabran da bude najveći među njima.

FILMOVI

Bumblebee, Nova TV u 20:15 sati
Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie, djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja.

Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku, RTL u 20:15 sati
Kevin (Macaulay Culkin) je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern) doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka.

Taxi 3, RTL 2 u 20:15 sati
Najbrži taksist u Marseillesu i dugogodišnji suradnik tamošnje policije Daniel Morales (Samy Naceri) upravo je u svom bijelom Peugeotu izveo novi vozački podvig spasivši u posljednji trenutak bjegunca (Sylvester Stallone) pred motociklističkom bandom.

Donovanov greben, HTV 3 u 20:20 sati
Donovanov greben izniman je film, kombinacija egzotične melodrame i akcijske komedije smještene u prekrasan krajolik polinezijskog otočića. Ovaj je film posljednji u kojemu su surađivali redatelj i njegov omiljeni glumac John Wayne.

Božić kod zločestih mama, RTL u 22:25 sati
Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Noa, Nova TV u 22:30 sati
Nou (Russell Crowe) je Bog izabrao za najvažniji zadatak prije nego što apokaliptični potop pročisti svijet. Treba sagraditi brod koji će spasiti njegovu obitelj i mnogobrojne životinje. Film su hvalili zbog režije i glume.

Čudo u 34. ulici, HTV 2 u 22:30 sati
Priča o djevojčici koja je naizgled prije vremena odrasla sputavajući svoju maštu izvrsno pokazuje kako su upravo mašta i dječja naivnost ono što nas doista štiti od ciničnog i opasnog svijeta odraslih.

Osjećam se lijepa, RTL u 0:20 sati
Žena koja pati od manjka samopouzdanja nakon ozljede glave probudi se kao potpuno nova osoba, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život.

Umri muški, Nova TV u 1:10 sati
Uz majstorsku režiju i izvrstan scenarij u kojem je napetost prožeta humorom, karakteri dobro smišljeni, a akcija nije sama sebi svrhom, Bruceu Willisu pripada zasluga za planetarnu popularnost ovog serijala.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala