Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.8.
Hrpa odličnih filmskih naslova novijeg datuma u udarnom i kasnijem terminu

TV Preporuke dana – Subota 26.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Svjetsko atletsko prvenstvo, HTV 2 od 19:30 sati
Svi atletski putevi vode u Budimpeštu. Od sprinta do maratona, od kugle do kladiva, najbolji atletičari svijeta love rekorde i bore se za medalje.

FILMOVI

Rimu s ljubavlju, HTV 1 u 20:15 sati
Komedija Oskarom nagrađenog redatelja, Woodyja Allena, radnjom je smještena u Rimu i donosi nam četiri priče o ljubavnim zgodama i nezgodama.

Otkrila sam špijuna, RTL u 20:15 sati
Dave Bautista, profesionalni američki hrvač pokazat će svoje nježno lice u obiteljskoj komediji redatelja Petera Segala nastaloj prema scenariju braće Hoeber.

Goonies, RTL 2 u 20:15 sati
Izvrstan pustolovni film, raskošan spektakl za djecu i cijelu obitelj koji očarava maštu, izuzetno napet, zabavan i duhovit.

Godzilla vs. Kong, Nova TV u 20:15 sati
Svijet je spreman za još jednu borbu giganta. Kralj čudovišta i kralj Otoka lubanje idu jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dvije se najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena.

Plaćenici, RTL u 21:50 sati
Akcijski triler o grupi vještih plaćenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. Kada misija započne, momci shvate da stvari nisu kakvima se čine i da su uhvaćeni u opasnu mrežu prevare i izdaje.

Manchester pokraj mora, Doma TV u 21:55 sati
Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester na obali države Massachussetts. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom.

Umri muški: Dobar dan za umiranje, HTV 1 u 22:45 sati
Bruce Willis se vraća u svojoj prepoznatljivoj ulozi Johna McClanea – heroja koji je zahvaljujući svojim sposobnostima i stavu uvijek ostajao kao posljednji preživjeli.

Otete, RTL u 23:35 sati
Nakon što je dečko nogira uoči njihova odlaska na egzotični odmor, impulzivna sanjarka Emily Middleton nagovori svoju majku Lindu da otputuje s njom, što dovede do neočekivanih posljedica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala