Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobro došli u stvarnu Igru prijestolja!
"Najkrvavija britanska dinastija" prikazivat će se od 3. do 24. kolovoza, ponedjeljkom u 21 sat

Dobro došli u stvarnu Igru prijestolja!

Od 3. do 24. kolovoza,  ponedjeljkom u 21 sat na kanalu Viasat History u seriji od četiri epizode prikazat će se priča o najkrvavijoj britanskoj dinastiji.

Pripadnici poznate dinastije Plantagenet ubijali su, tiranizirali i izdali sve oko sebe da bi postigli uspjeh, a njihovi su kraljevi oformili Englesku kakvu danas znamo. 

Priznati povjesničar Dan Jones ispričat će gledateljima nevjerojatnu priču o dinastiji koja je vladala Engleskom i velikim dijelom Francuske u srednjem vijeku. Dan predstavlja seriju koja pruža novi nevjerojatan pogled na to turbulentno doba i prikazuje čudesne likove pokretane ambicijom, ljubomorom, mržnjom i osvetom – stroge očeve, slabe sinove, podmukle saveznike, preljubničke supruge, loše brakove, opasne rođake i najbolje prijatelje koji postaju smrtni neprijatelji. Zbog svojih sirovih ljudskih emocija promijenili su povijest i oblikovali Britaniju.

Njihova je povijest toliko šokantna i brutalna, likovi su toliko sirovi, nemilosrdni i puni mana da je teško vjerovati da nije riječ o hollywoodskom izumu. Ipak, povijesna priča dinastije Plantagenet veoma je realna – riječ je o obitelji koja je izrasla iz kaosa, mraka i nasilja srednjeg vijeka kako bi preuzela nadzor nad Engleskom. Generacije za generacijama ove britanske dinastije vladale su više od 300 godina. Nemilosrdno su porazili svaku konkurenciju da bi postali najveća britanska dinastija svih vremena. Priča serije Najkrvavija britanska dinastija šokantnija je, brutalnija i nevjerojatnija od bilo čega u hollywoodskoj Igri prijestolja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala