Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


2. sezona Zmajeve kuće stiže u lipnju!
Točan datum još nije poznat, a ranije se govorilo o premijeri tijekom ljeta 2024.

2. sezona "Zmajeve kuće" stiže u lipnju!

Foto: YouTube

Početkom prosinca 2023. stigao je prvi teaser trailer za novu sezonu HBO hit serije Zmajeva kuća (House of the Dragon), a od jučer se zna barem mjesec početka prikazivanja, a riječ je o – lipnju.

Vijest je otkrio J.B. Perrette, voditelj streaminga i igara za Warner Bros. Discovery, a o premijeri tijekom ljeta 2024. godine govori se još od studenog. Obožavatelje je ova objava razveselila jer ona znači da ćemo drugu sezonu čekati najkraće moguće, budući da je riječ o prvom ljetnom mjesecu.

Prema knjizi Georgea R.R. Martina Fire & Blood, serija Zmajeva kuća je spin-off/prequel nagrađivane Igre prijestolja te prati uspon i pad dinastije Targaryen na fiktivnom kontinentu Westeros. Radnja je smještena 200 godina prije originalne serije te otprilike 100 godina nakon što su Targaryeni ujedinili Sedam Kraljevstva.

Svoje uloge u drugoj sezoni ponavljaju Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall i Matthew Needham, a među novim licima su Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox i Simon Russell Beale.

Prva sezona Zmajeve kuće sastojala se od 10 epizoda i originalno se emitirala od 21. kolovoza do 23. listopada 2022., a sve epizode nalaze se i dalje na streamingu HBO Max. Produljenje na (barem) drugu sezonu stiglo je već tjedan dana nakon premijere prve epizode koja je (očekivano) srušila sve dotadašnje rekorde za HBO.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala