Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sutra stiže nova 'Potpredsjednica'
Samo dan nakon američke premijere na HBO GO stižu i nova serija 'Silicijska dolina' te 4. sezona 'Igre prijestolja'

Sutra stiže nova 'Potpredsjednica'

Od kretora Armanda Iannuccija, s Emmyjem nagrađenom Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi večeras počinje treća sezona humoristične serije Potpredsjednica, a već sutra je možete gledati i kod nas!

Dok prati vrtoglavu svakodnevicu potpredsjednice Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus za ulogu potpredsjednice SAD-a nagrađena je Emmyjem), serija duhovito kritizira svakodnevnu uredsku politiku drugog najvažnijeg ureda u zemlji.

Nakon otkrića na kraju druge sezone da se predsjednik neće kandidirati za nove izbore, treća sezona počinje tako što Selina, željna promaknuća, vrbuje stranačke aktiviste Iowe na potpisivanju svoje nove knjige Neki novi počeci.

Uskoro se Selina i njezino osoblje vraćaju u Washington za Mikeovo vjenčanje i saznaju da je ministar obrane Maddox dao ostavku – što znači da će se Selina u predizbornoj kampanji možda nadmetati za glasove s Maddoxom i svojim najvećim protivnikom, ratnim veteranom Dannyjem Chungom.

Tijekom 10 epizoda ove sezone Selina i njezino osoblje postavit će istraživački ured za kampanju u Washingtonu, putovati u Silicijsku dolinu i u London dok će se Amy i Dan nadmetati za mjesto Selinina voditelja kampanje.

Kao i uvijek, Potpredsjednica nastavlja pokazivati da čak i najbanalnije odluke u Washingtonu mogu imati golem utjecaj te neočekivane i dalekosežne posljedice.

Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO: svi koji od 7.4. do 6.5. posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak ove serije i upoznati se sa HBO GO uslugom.

Podsjećamo kako će od sutra biti dostupna i prva epizoda nove serije Silicijska dolina te prva epizoda četvrte sezone Igra prijestolja, također samo dan nakon američke premijere. Igru prijestolja, osim na HBO GO, moći ćete gledati i na hrvatskom HBO kanalu sutra od 20 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala