Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Razer Blade, nova želja za prve predstojeće blagdane
Razer izbacuje novi 14'' i retuširani 17'' gamerski notebook

Razer Blade, nova želja za prve predstojeće blagdane

Foto: razerzone.com

 

Razer je na vlastitom privatnom eventu u San Franciscu objavio svoj najnoviji gamerski prijenosnik ''Blade''.
1.67 cm debeli laptop ''iskovan'' iz aluminija i finiširan u sjajnu crnu boju, djeluje kao da je komad tajne vojne opreme, a ne računalo namjenjeno igračima.


Prije godinu dana, Razer je najavio svoje planove za izbacivanje 17'' Blade laptopa, elegantnog gaming laptopa sa nekim novim rješenjima za tipkovnicu.
Nažalost, najavljena cijena od 2800 $ nije povoljno utjecala na prodaju.
Novi Blade je manji, lakši, brži i starta sa cijenom od 1800$.


Ukoliko pokazujete zanimanje za Razer proizvode, po svoj prilici slobodno vrijeme provodite igrajući se na računalu, a kao pravom gameru bitne su vam specifikacije stroja.
Evo što novi Razer Blade ima pod haubom: 13,6'' 1600 x 900 mat zaslon, četvrta generacija četverojezgrenog i7 procesora (Haswell čipovi), 8GB RAM-a, najnoviji NVIDIA GeForce GTX 765M grafički čip sa 2GB GDDR5 RAM uparen sa Intel HD4600 integriranim grafički čipom i 128GB SSD (nadogradiv na 256GB i 512GB).

Ostale specifikacije uključuju tri USB 3.0 porta, HDMI priključak, stereo zvučnike, 3.5 mm priključak za slušalice, Kensington bravu, Dolby Home Theater v4, anti-ghosting tipkovnicu s podesivim pozadinskim osvjetljenjem, 70Wh baterija za koju tvrde da traje i do šest sati igranja.
I naravno, 64-bitni Windows 8 .
Ukupna težina laptopa je 1.88 kg.


Za razliku od 17'' Blade-a (sada Blade Pro) na novom Blade-u je LCD trackpad zamijenjen standardnim, što je zapravo i bolji izbor.

Blade Pro i novi Blade kreću u prodaju ovih dana, s tim da je 17'' verziji cijena umanjena u odnosu na prošlogodišnju, te starta od 2199 $

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala