Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvel u bliskoj budućnosti ne planira nove Osvetnike
U Fazi 4 fokusirat će se na samostalne filmove, a epski kraj poput "Završnice" možda će napraviti za 10 godina

Marvel u bliskoj budućnosti ne planira nove "Osvetnike"

Foto: PR Photos

Marvel Cinematic Universe možda je najviše poznat po Osvetnicima, odnosno filmovima koji su dosad okupljali razne junake iz drugih priča. Sudeći po najnovijim informacijama, film takvog tipa možda se neće dogoditi u sljedećih deset godina!

"Trenutno smo usredotočeni na to da u Fazi 4 pružimo nove, uzbudljive, drugačije filmove s kojima će se gledatelji moći poistovjetiti kao što je to bilo nekad. Prije 10 godina naš je san bio napraviti nešto na razini Rata beskonačnosti ili Završnice. Naravno, u početku nismo mogli ni sanjati što ćemo sve napraviti, ali je nevjerojatno da smo to uspjeli postići. Sad se želimo vratiti na nivo od prije 10 godina pa nam je cilj da dalje gradimo MCU", rekla je.

Tran je još dodala da bi za desetak godina možda ponovno bilo zanimljivo napraviti film koji će objediniti nadolazeće filmove i serije koje stižu na Disney+ (Hawkeye, Scarlet Witch i Winter Soldier neki su od likova koji su dobili samostalne serije) jer će opet biti dovoljno mesa da se svi skupe u novoj epskoj završnici: ali to svakako neće biti u bliskoj budućnosti.

Predsjednik studija Kevin Feige još je na ljeto na Comic-Conu predstavio Fazu 4 te nije spominjao mogućnost zajedničkog filma. Marvelova Faza 4 uključuje nastavke za Thora, Doktora Strangea, prvi film za Eternalse i Shang-Chija, a u planu su i Black Panther 2, Kapetanica Marvel 2 te Blade s Mahershalom Alijem.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala