Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena Marvelova Faza 5
Narednih par godina očekuje nas niz filmova i serija o Marvelovim superjunacima

Predstavljena Marvelova Faza 5

Tijekom ovogodišnje stripovske konvencije Comic-Con, Marvel je odlučio objaviti svoj predviđeni raspored za nadolazeću Fazu 5 te nam otkrio kada možemo očekivati nove serije i filmove o omiljenim stripovskim superjunacima.

Tijekom svoje prezentacije Marvel je otkrio kako novu fazu nazivaju "The Multiverse Saga" te je nastavak "The Infinity Sage", koja je bila u fazama 1 do 3. Trenutno smo u prikazivanju Faze 4, koja će završiti s ovogodišnjim izlascima serije She-Hulk: Attorney at Law i filma Black Panther: Wakanda Forever. Objavljen je i novi trailer za novog Black Panthera:

Faza 5 započet će 2023. godine te će predstaviti Jonathana Majorsa u ulozi Kanga the Conquerera, glavnog zlikovca koji će biti prisutan u filmovima i serijama u nadolazećim godinama.

Objavljeni popis naslova za Fazu 5 otkriva datume već prije objavljenih projekata, kao i neke nove:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Izlazak: 17. veljače 2023.

Novi film o Ant-Manu započet će novu fazu te nam ponovno ujediniti likove Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Scotta Langa (Paul Rudd) i Cassie Lang (Kathryn Newton), koji će istraživati Quantum Realm, ići na avanture putovanja kroz vrijeme i boriti se protiv Kanga. Michael Douglas vraća se kao Hank Pym, a Michelle Pfeiffer ponovno će biti Janet Van Dyne. U cameo ulozi se očekuje Bill Murray.

Secret Invasion
Izlazak: proljeće 2023.

Samuel L. Jackson vraća se kao Nick Fury u seriji Secret Invasion, koja će istražiti vanzemaljsku invaziju Skrulla, vanzemaljaca koji mogu mijenjati oblik. Serija će također vratiti Bena Mendelsohna u ulogu Talosa, Don Cheadle vratit će se kao James "Rhodey" Rhodes, Martin Freeman kao Everett K. Ross i Cobie Smulders kao Maria Hill. U seriji će također glumiti Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Killian Scott, Christopher McDonald, Carmen Ejogo i Regé-Jean Page.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Izlazak: 5. svibanj 2023.

Posljednje poglavlje u omiljenom filmskom serijalu Jamesa Gunna o kozmičkoj grupi neprilagođenih junaka stiže sljedeće godine. Chris Pratt vraća se kao Star-Lord, a vraćaju se i Zoë Saldaña, Dave Bautista, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff i Vin Diesel. Will Poulter bit će Adam Warlock, Chukwudi Iwuji High Revolutionary, dok će Maria Bakalova biti Cosmo the Spacedog. Sylvester Stallone i Elizabeth Debicki će se također vratiti u novom filmu kao Gillan i Golden High Priestess.

Echo
Izlazak: ljeto 2023.

Alaqua Cox dolazi kao naslovna gluha heroina, a serija je spin-off serije Hawkeye. Vincent D'Onofrio vratit će se kao Wilson Fisk aka Kingpin, a Charlie Cox ponovno će biti Matt Murdock odnosno Daredevil. U seriji će također glumiti Devery Jacobs, Graham Greene, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Cody Lightning te Zahn McClarnon, koji se vraća kao Mayin otac.

The Marvels
Izlazak: 28. srpanj 2023.

The Marvels je prvotno bio zamišljen kao nastavak film Kapetanica Marvel, ali je u pripremama postao zajednički film u kojem ćemo gledati Brie Larson kao Carol Danvers aka Kapetanica Marvel, Teyonah Parris kao Monicu Rambeau, Iman Vellani kao Kamalu Khan aka Ms. Marvel, a gledat ćemo i Samuela L. Jacksona kao Nicka Furyja. Film je izravno povezan s televizijskom serijom Ms. Marvel.

Loki, 2. sezona
Izlazak: ljeto 2023.

Druga sezona serije Loki nastavit će se tamo gdje je prva stala, nakon što su Sylvie (Sophia Di Martino) i Loki (Tom Hiddleston) nepromišljeno promijenili vrijeme i oslobodili bijes Kanga the Conquerera. Owen Wilson također će se vratiti kao Mobius.

Blade
Izlazak: 3. studeni 2023.

Mahershala Ali preuzima naslovnu ulogu lovca na vampire, a film će i službeno predstaviti Bladea u MCU, nakon što smo ga vidjeli u završnim scenama filma Eternals. U filmu će također glumiti Delroy Lindo i Aaron Pierre.

Ironheart
Izlazak: jesen 2023.

U seriji Ironheart glumi Dominique Thorne u naslovnoj ulozi kao Riri Williams aka Ironheart, mlada genijalka koja popuni prazninu nakon odlaska Iron Mana (Robert Downey Jr.). Prije nego dobije samostalnu seriju, Riri će biti predstavljena u filmu Black Panther: Wakanda Forever. U seriji će također glumiti Alden Ehrenreich, Anthony Ramos, Harper Anthony i Manny Montana.

Agatha: Coven of Chaos
Izlazak: zima 2023./2024.

Prvotno znana pod imenom Agatha: House of Harkness, spin-off serija WandaVisiona dobila je novi naziv Agatha: Coven of Chaos. Serija će biti usmjerena na Kathryn Hahn, odnosno naslovnu vješticu koju glumi. Za sada još nije poznato hoće li se radnja serija odvijati prije ili poslije događaja u seriji WandaVision.

Captain America: New World Order
Izlazak: 3. svibanj 2024.

Nakon što je Anthony Mackie preuzeo štit Kapetana Amerike u seriji The Falcon and the Winter Soldier, vrijeme je da dobije i svoj samostalni film. Za sada nije objavljena glumačka postava novog filma, ali možemo očekivati kako će se Sebastian Stan vratiti kao James "Bucky" Barnes aka Winter Soldier.

Daredevil: Born Again
Izlazak: proljeće 2024.

Nakon što se Charlie Cox na kratko vratio kao Matt Murdock u filmu Spider-Man: No Way Home te će biti dio serije Echo, napokon ćemo ga unutar MCU svijeta gledati i u njegovoj samostalnoj seriji. Prva sezona imat će 18 epizoda, više od bilo koje Disney+/Marvel serije do sad.

Thunderbolts
Izlazak: 26. srpanj 2024.

Fazu 5 zatvorit će Thunderbolts, film usmjeren na superekipu zlikovaca. Za sada ne znamo puno o projektu, ali najvjerojatnije možemo očekivati da će se Daniel Brühl vratiti kao Baron Zemo, originalni vođa Thunderboltsa u stropovima. Film će također najvjerojatnije biti povezan i sa spletkarošicom groficom Valentinom, koju glumi Julia Louis-Dreyfus.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala