Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvel najavio Fazu 4!
Na ovogodišnjem Comic-Conu, Marvel je objavio filmske i televizijske planove za najnoviju fazu u MCU

Marvel najavio Fazu 4!

Foto: YouTube

Marvel je napokon objavio svoje planove za Fazu 4 u njihovom filmskom svijetu i obožavatelji već strepe u iščekivanju!

Najavljeno je deset projekata koje ćemo podjednako gledati na velikim filmskim platnima i nadolazećoj Disneyjevoj streaming platformi Disney+, koja se pokreće u studenom ove godine.

Predsjednik Marvela Kevin Feige, detaljno je objasnio planove za ovu fazu publici na ovogodišnjem Comic-Conu te najavio sljedeće projekte (po redu izlazaka): Black Widow (1. svibnja 2020.), Falcon and the Winter Soldier (jesen 2020.), The Eternals (6. studeni 2020.), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12. veljače 2021.), WandaVision (proljeće 2021.), Doctor Strange and the Multiverse of Madness (7. svibnja 2021.), Loki (proljeće 2021.), What If...? (ljeto 2021.), Hawkeye (jesen 2021.) i Thor: Love and Thunder (5. studeni 2021.).

Feige je na kraju iznenadio obožavatelje najavivši kako ćemo nakon četvrte faze najvjerojatnije dobiti novu Fantastičnu četvorku, a možda i X-Mene, ali svakako stiže i novi Blade, kojeg će ovog puta utjeloviti Mahershala Ali.

Nadolazeće faza donosi i par nastavaka, kao što je Doctor Strange and the Multiverse of Madness, kojeg će režirati Scott Derrickson te je opisan kao prvi horor film u MCU. Tu je i Thor: Love and Thunder, četvrti film u franšizi o bogu groma. Njega će režirati Taika Waititi, redatelj prošlog nastavka. U najnovije filmu čeka nas i iznenađenje: Natalie Portman se vraća Thoru, ali ovog puta ona preuzima Thorov čekić i - postaje Thor!

Među filmskim projektima je i jedan prequel - Black Widow. Scarlett Johansson dugo se borila za svoj film i on napokon stiže. Rachel Weisz, Florence Pugh i David Harbour trebali bi glumiti uz nju.

Druga dva filmska projekta uključuju nove junake: The Eternals i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. The Eternals donosi priču usmjerenu na bića znana kao Eternals, koji koriste svoje napredne sposobnosti kako bi štitili ljude u budućnosti. Feige je potvrdio kako će u filmu glumiti Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Salma Hayek i Angelina Jolie.

Shang-Chi će se usmjeriti na naslovnog lika, koji svoj život posveti tome da sruši kriminalno carstvo svog zlog oca. Feige je potvrdio kako će se zlikovac Mandarin, kojeg smo očekivali u Iron Manu 3, za stvarno pojaviti u filmu Shang-Chi. Redatelj Destin Daniel Cretton zadužen je za taj projekt, a u naslovnoj ulozi naći će se Simu Liu.

U televizijskoj sferi Marvelovih projekata za sada je najavljeno njih pet: Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye i What if...?. Feige i njegov tim malo su detaljnije objasnili projekte, uključujući Lokija, kojeg ćemo u seriji pratiti nakon njegovog bijega sa Teseractom 2012. godine, događaja kojeg smo dobili zahvaljujući filmu Osvetnici: Završnica.

Za razliku od dosadašnjih projekata, gdje su televizijski i filmski projekti bili odvojeni, čini se kako u novoj fazi planiraju malo više povezati priče. The Falcon and the Winter Soldier nastavit će se na događaje nakon filma Osvetnici: Završnica, Hawkeye će istraživati vrijeme u kojem je lik postao Ronin, a događaji u seriji WandaVision vodit će prema filmu Doctor Strange 2.

Uz sve to, najavljena je i serija What if...?, animirana serija koja donosi alternativne priče iz Marvelovog poznatog svijeta, a mnogobrojni glumci iz Marvelovog filmskog svijeta reprizirat će svoje uloge u seriji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 2
    mario mario @ 22.7.2019. 18:08

    Superhero fatigue - šta je to? :D Ok, ruke na srce, gledati ću superhero filmove kakvi god ali ovdje mi svi naslovi zvuče obećavajuće.Pravi Mandarin, Dr. Strange spooky avantura  (Shuma-Gorath možda?) i Mahershala Ali kao Blade (!!!!!) mi je bilo dovoljno ali kad sam vidio da Jane postaje worthy.... karte za hype train kupljene.  Nisam puno očekivao od ovog CC, najave za serije i možda nešto o igri, ali Marvel je imo izdominirao na kraju.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala