Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zaljubljenici u napredan vizualan doživljaj dolaze na svoje
OLED i Ultra HD televizori sinonim za kvalitetu slike!

Zaljubljenici u napredan vizualan doživljaj dolaze na svoje


Pri opisivanju idealnog vizualnog doživljaja, kad je riječ o zaslonima televizora, neizbježno je istaknuti tehnologiju OLED. Upravo su OLED televizori postali sinonim za kvalitetu slike, a vjerno ih prate i Ultra HD televizori koji mogu prikazati i najsitnije detalje nevjerojatne čistoće.

Evo i dobrih vijesti za zaljubljenike u napredan vizualan doživljaj: svi oni koji ne pristaju na kompromise kad je riječ o kvaliteti slike i odluče se za kupnju LG-evog OLED i Ultra HD televizora dijagonale 49 inča ili veće u Emmezeti i u Technomarketu do 30. lipnja na dar dobivaju igraću konzolu XBox 360 500GB s dvije igre u paketu.

Dakle, OLED i Ultra HD televizori hit su u industriji zbog brojnih prednosti koje donose za svoje korisnike, a evo i nekoliko detalja: za razliku od LCD zaslona koji zahtijevaju pozadinsko osvjetljenje, kod OLED televizora svaki piksel generira vlastitu svjetlost te tako, uz dodatan bijeli podpiksel, ovi uređaji osiguravaju napredno iskustvo gledanja, neovisno o osvjetljenju prostora ili kutu gledanja. Kako su cjenovno dosegli cijene trenutnih televizora visoke klase u kućanstvima, ovi bi inovativni modeli trebali po prodaji nadmašiti LCD TV-e u sljedećih nekoliko godina. OLED nije jedini privlačni trend za zaljubljenike u tehnologiju – tu je i Ultra HD. Zasloni Ultra HD televizora imaju 4 puta veću razlučivost od uobičajenih HD zaslona, a mogu reproducirati boje koje nisu karakteristične za HD zaslone.

Ovi televizori uz igraću konzolu Xbox 360 postaju platforma za izvanredno iskustvo igranja igara i sate zabave s prijateljima i obitelji. Ujedno su idealni za gledanje filmova te ih je lako povezati s bilo kojim drugim uređajem za reprodukciju glazbe ili fotografija, a za one kupljene do kraja lipnja vrijedi i program „5 godina sigurnosti“ koji se nastavlja na uobičajeno jamstvo od 2 godine (2+3). Tako su, unutar razdoblja od 5 godina, osigurani besplatni popravci i dijelovi.

Za više informacija posjetite www.lge.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala