Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 177: Može li Dillashaw ponoviti čudo protiv Renana Baraoa?!
Noć sa subote na nedjelju 31. kolovoza (04:00h) rezervirajte za spektakularni revanš sadašnjeg i bivšeg prvaka

UFC 177: Može li Dillashaw ponoviti čudo protiv Renana Baraoa?!

UFC 177 u kalifornijskom Sacramentu će biti pozornica prve obrane naslova za sjajnog novog UFC šampiona TJ Dillashawa. Noć sa subote na nedjelju 31. kolovoza rezervirajte za spektakularni revanš sadašnjeg i bivšeg prvaka. Izravni prijenos na Fight Channel PPV-u počinje u 04:00 sata iza ponoći.

Originalno UFC 177 se trebao održati u lasvegaškoj MGM Grand Areni te je priredbu trebao predvoditi dvoboj Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona. No, planovi su se promijeniti, a svoje mjesto na sjajnoj pozornici su uzeli momci iz -61 kilogram divizije.

Samo nekoliko mjeseci nakon velikog šoka i pobjede TJ Dillashawa protiv favoriziranog Renana Baraoa, Brazilac će imati šansu vratiti izgubljeno. Je li potpuna dominacija Amerikanca u prvom dvoboju na UFC-u 173 bila slučajnost i samo loš Barraov dan ili je Dillashaw zaista "legitimni" UFC šampion, saznat ćemo već narednog vikenda... Nastup koji je Dillashaw demonstrirao u prvom dvoboju sigurno spada u neke od najimpresivnijih predstava koje je neki od UFC boraca pokazao do sada u 2014.

Brzina, preciznost, pokretljivost, savršena taktika, perfektan "kardio", smirenost, potpuna fokusiranost... mogli bi nabrajati u beskonačnost i hvaliti način na koji je Dillashaw iznenađujuće stigao do pojasa UFC prvaka. Barrao je u tom dvoboju bio neprepoznatljiv; ne zato što je bio loš, nego zato što mu Amerikanac nije dao da bude bolji. I upravo zato se može (i mora) očekivati drastična promjena u pristupu, taktici i općenito priremi Brazilca za revanš. Dillashaw ga je u prvom dvoboju šokirao ponajviše brzinom i pokretljivošću pa je upravo to segment na kojem bi Barao morao najviše poraditi.

UFC fanovi se sigurno nisu bunili kada je Barao odmah dobio šansu za povrat izgubljenog jer je prvi meč bio vrlo kvalitetan i atraktivan. Ništa manje ne treba očekivati niti narednog vikenda u Sacramentu. Valja naglasiti da je Dillashaw do izazivačke pozicije došao prilično slučajno te veliku šansu mora zahvaliti božici Fortuni i ozljedi boraca koji su trebali biti ispred njega. Stoga ovaj ogroman skok u karijeri treba još dodatno cijeniti...

Kao uvod u "main event" će poslužiti dvoboj u lakoj kategoriji između Tonyja Fergusona i Dannyja Castilla. Ovaj potonji ima jednu, a njegov protivnik dvije pobjede u nizu te će obojica u meč ući s vrlo dobrim referencama iz posljednjih dvoboja. Neki će reći da se radi o "pretankom" dvoboju za "co-main" event, no kada imate tako atraktivnu glavnu borbu, onda si čelnici UFC-a mogu priuštiti i ovakav "podbačaj".

U glavnom dijelu priredbe ćemo vidjeti i jedan ženski dvoboj. Bethe Correira iz Brazila nakon dvije pobjede na startu svoje UFC karijere će pokušati nastaviti niz protiv debitantice Shayne Baszler. Zanimljivo, Baszler je još jedan "prebijeg" iz ženske MMA promocije Invicta FC, a u zadnjem meču je izgubila gušenjem od Alexis Davis. Correira je i dalje neporažena u svojom profesionalnoj karijeri te za sada ima osam čistih pobjeda. U slučaju novog slavlja, Brazilka će zasigurno figurirati kao jedna od potencijalnih izazivačica u bantam kategoriji.

Glavni program otvara još jedan meč u lakoj kategoriji. Ramsey Nijem će odmjeriti snage s Carlosom Diegom Ferreirom. I dok je Nijem dugogodišnji UFC član s vrlo dobrim "scoreom" u najjačoj svjetskoj promociji (5:3), Ferreiri će ovo biti tek drugi nastup za UFC. Za sada je neporažen u profesionalnoj karijeri (10:0) te će mu meč protiv Nijema defnitivno biti najteži zadatak do sada.

Među uvodnim dvobojima su "zapeli" i borci poput Scotta Jorgensena, Dereka Brunsona i Lorenza Larkina. Ipak, daleko najviše zanimanja na ovom popisu borbi će sigurno izazvati glavni meč večeri TJ Dillashaw vs. Renan Barao II.

Izravni prijenos iz Sacramenta starta u 04:00 sata iza ponoći stoga navijte budilice i dočekajte jutro uz meč koji bi trebao ući u UFC povijest. UFC 177 pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, Bnet).

UFC 177: Dillashaw vs. Barao II

T.J. Dillashaw vs. Renan Barao
Danny Castillo vs. Tony Ferguson
Shayna Baszler vs. Bethe Correia
Carlos Diego Ferreira vs. Ramsey Nijem
Damon Jackson vs. Yancy Medeiros

Uvodne borbe:

Derek Brunson vs. Lorenz Larkin
Henry Cejudo vs. Scott Jorgensen
Anthony Hamilton vs. Ruan Potts
Anthony Birchak vs. Joe Soto
Cain Carrizosa vs. Chris Wade

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala