Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw
U noći sa subote na nedjelju uživo u 1 sat na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw

Foto: Nova TV

Bivši UFC-ov bantam prvak, T.J. Dillashaw (16-4) vraća se borbom protiv jednog od top boraca bantam divizije i bivšeg sparing partnera, Corya Sandhagena (14-2). Gledatelji će događaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 25. srpnja s početkom u 1 sat, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Vlado Boban, a sukomentator s njim u studiju bit će Zelg Galešić.

T.J. Dillashaw vraća se u Oktagon nakon što ga je na dvije godine suspendirala Anti-Doping Agencija. Borba na kojoj su rezultati anti-doping testa pokazali da je pozitivan dogodila se 2019. godine protiv Henrya Cejuda i T.J.-ova pokušaja osvajanja pojasa u muha diviziji. Dillashaw je u borbu ušao nakon niza od četiri pobjede koje su uključivale i dvije nad Codyem Garbrandtom. Ovo će mu biti prva borba u zadnjih trideset mjeseci. Cory Sandhagen je 2020. godine nakon samo devedeset sekundi borbe izgubio od Aljamaina Sterlinga. Od tog poraza upisao je dvije pobjede nokautom i to protiv Frankie Edgara i Marlona Moraesa. Leteće koljeno kojim je nokautirao Frankie Edgara potencijalno je najbolji nokaut 2021. godine.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i sunaslovna borba u kojoj se sastaju Aspen Ladd i Macy Chiasson, prije njih u kavez ulaze Kyler Phillips i Raulian Paiva, u borbi pero kategorije susrest će se Darren Elkins i Darrick Minner, ženska muha kategorija donosi borbu između Maycee Barber i Mirande Maverick, a “main card” otvaraju Mickey Gall i Jordan Williams.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala