Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povratak UFC-a na male ekrane
UFC 249 donosi borbu za privremeni pojas u lakoj kategoriji između Fergusona i Gaethjea

Povratak UFC-a na male ekrane

Nakon gotovo dvomjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, UFC je prvi veliki globalni brand koji kreće s borbama. U Jacksonwilleu na Floridi, pred praznim tribinama, čeka nas UFC 249 sa spektakularnim popisom borbi, a ljubitelji borilačkih sportova ovu priredbu moći će gledati u noći s 9. na 10. svibanj na GOL.hr-u od 04.00 sata, dok će snimku borbi moći pogledati 10. svibnja u večernjim satima na Novoj TV.

Glavna borba večeri rezervirana je za Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea koji će se boriti za titulu privremenog prvaka u lakoj kategoriji.

Pandemija koronavirusa uzrokovala je kaos po čitavom svijetu, ali jedan je borac igrom slučaja u svoj toj drami dobio priliku za nastup u najvećem meču dosadašnje karijere. Njegovo ime je Justin Gaethje, kojeg fanovi vole nazivati 'prvakom u narodu', a priliku koja mu se ukazala objeručke je prihvatio iako je svjestan svih opasnosti koje u oktogon donosi njegov protivnik.

Justin je trenutno rangiran kao četvrti na ljestvici izazivača u lakoj kategoriji. Tony je, s druge strane, prvi. No, neke stvari su kod 'El Cucuyja' puno ozbiljnija prijetnja od UFC-ovog rankinga. 12 pobjeda u nizu, način na koji završava svoje protivnike, ali i činjenica da u ovaj meč ulazi nakon mjeseci priprema za neporaženog Khabiba, samo neke stvari na koje će Justin morati obratiti pozornost.

Tony Ferguson u ovoj će borbi tražiti svoju 13. pobjedu u nizu. Gaethje je trenutno na tri, nakon što je prije toga doživio dva poraza, ali u po mnogima najuzbudljivijim borbama posljednjih godina. Ono što im je zajedničko je posljednji protivnik. Kod obojice je to Donald Cerrone.

Nakon tri i pol godine vraća se legendarni Dominick Cruz, koji se bori s Henryjem Cejudom, prvakom bantama. Tu je i sudar teškaša Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika. U perolakoj se sudaraju Jeremy Stephens i Calvin Kattar, program otvaraju teškaši Greg Hardy i Yorgan De Castro.

Veliki UFC 249 spektakl ne propustite pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju u 04.00 sata na GOL.hr-u te u nedjelju u večernjim satima na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala