Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC 256: Figueiredo vs. Moreno – spektakl za kraj godine
Deiveson Figueiredo brani pojas muha kategorije protiv Brandona Morena, Tony Ferguson se vraća protiv Charlesa Oliveire

UFC 256: Figueiredo vs. Moreno – spektakl za kraj godine

UFC je za kraj godine fanovima odlučio pružiti pravi spektakl – u naslovnoj borbi UFC-a 256 Deiveson Figueiredo brani pojas muha kategorije protiv Brandona Morena, dok nas u sunaslovnoj borbi čeka sjajan meč i povratak Tonyja Fergusona protiv Charlesa Oliveire.

Borilački spektakl u noći sa subote na nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 04:00 uživo donosi portal gol.hr, a odgođena snimka prikazat će u nedjelju navečer na Novoj TV. Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban s gostujućim sukomentatorom, Zelgom Galešićem.

Nakon što je 22. studenog porazio Alexa Pereza, Deiveson Figueiredo opet ulazi oktagon u obranu titule dok ga s druge strane čeka Brandon Moreno. Ukoliko titulu obrani i ovog puta, postat će prvi prvak u UFC povijesti koji je obranio dva puta titulu unutar mjesec dana. Brandon Moreno je svoju zadnju pobjedu, treću u nizu, također upisao na UFC-u 255.

U sunaslovnoj borbi bivši privremeni prvak lake kategorije, Tony Ferguson vraća se u kavez borbom protiv Charlesa Oliveire. Nakon teškog poraza od Justina Gaethjea u travnju, Ferguson ne odustaje od povratka u borilište i ispred njega se sada nalazi jedan od najboljih boraca lake kategorije, Charles Oliveira, koji je neporažen u zadnjih sedam nastupa.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je još jedan okršaj u lakoj kategoriji između Renata Moicana i Rafaela Fizieva, u srednjoj kategoriji sučelit će se Kevin Holland i Ronaldo Souza, a “main card” će otvoriti teškaši, Junior Dos Santos i Ciryl Gane.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala