TV Preporuke dana – Petak 28.6.

petak, 28. lipnja 2024.

Nova epizoda showa "The Voice", odličan dokumentarni film uz reprize rado gledanih naslova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 21 sat
„Stvarno su me dobro zakantali!“, otkrio je Damir Urban kad je shvatio da ga je netko od kolega mentora blokirao. A blokada u The Voiceu je vrlo nezgodna posebno kad te netko od mentora blokira za vrijeme nastupa natjecatelja koji je sve ostavio u pozitivnom šoku. Da nije lako biti mentor, svi to znaju!

FILMOVI

Nepobjedivi Arsene Wenger, HTV 2 u 21:05 sati
Arsène Wenger je postao opsjednut nogometom još kao dječak u Alsaceu, u Francuskoj, a poslije je od profesionalnog igrača postao trener koji je rušio rekorde i promijenio nogomet. Vođen nepokolebljivom vjerom, u francuskom prvenstvu narušio je ustaljeni poredak kad je s Monacom postao prvak.

Prisila na brak, RTL u 21:15 sati
Margaret je žena-zmaj, u izdavačkoj kući gdje radi kao šefica znana pod nadimkom Vještica. Andrew je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju čekajući priliku za napredovanje koja se ukaže kad Kanađanki Margaret zbog nepoštivanja pravila bude uskraćena viza. Jedini način da ostane u Sjedinjenim Državama je udaja.

Glas obitelji Bélier, HTV 3 u 22:35 sati
Život piše najljepše bajke. Jedna od njih zasigurno je priča o obitelji Bélier u kojoj živi mlada Paula koja jednoga dana slučajno otkrije da je iznimno talentirana za glazbu. Njezin savršeni sluh i prekrasni glas zadivit će mnoge, posebno nakon što doznaju da su njezini roditelji gluhonijemi.

Striptiz, RTL u 23 sata
Demi Moore je ostvarila jednu od najzapaženijih uloga u karijeri, a njezin nezaboravni erotski ples, sjajna gluma Burta Reynoldsa i energična režija Andrewa Bergmana najbolji su poziv na gledanje jednog od najuspjelijih filmova 1996. godine.

Izbor, Nova TV u 23 sata
Gabby je studentica medicine koja se zbog toga doseljava u novo predgrađe, gdje odmah dolazi u konflikt s novim susjedom, koji je veterinar i njenih je godina. Gabby ga napada zbog psa i zbog jake muzike koja joj smeta. Međutim, ponovno ga viđa u veterinarskoj stanici, te se počinje zbližavati s njim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti