TV Preporuke dana – Subota 22.6.

subota, 22. lipnja 2024.

Nova dokumentarna serija, nogometna utakmica i odlični filmovi

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Dubai iznutra - Igralište bogataša, HTV 1 u 20:15 sati
Trodijelna dokumentarna serija istražuje što se krije iza kulisa jednoga od najbrže rastućih gradova na svijetu. Pod vladavinom obitelji Al Maktoum, Dubai je od uspavanog seoceta na obali Arapskog zaljeva prerastao u jedan od najrazvijenijih i najbogatijih gradova na svijetu.

EURO 2024.: Belgija - Rumunjska, HTV 2 u 20:50 sati
 

FILMOVI

Beskonačni, Nova TV u 20:15 sati
Evana McCauleyja progone vještine koje nikada nije naučio i sjećanja na mjesta koja nikada nije posjetio. S ruba živčanog sloma spašava ga tajna skupina otkrivajući mu da su njegova sjećanja možda stvarna, no su iz više prošlih života.

Garfield, RTL u 20:15 sati
Popularni strip Jima Davisa imao je brojne televizijske adaptacije, a 2004. prvi je put proizvedena i filmska verzija koja kombinira živu akciju, odnosno glumce i animaciju.

Potraga za srećom, Doma TV u 21:55 sati
Film je inspiriran životom milijunaša i uspješnog biznismena Chrisa Gardnera, čovjeka koji je izgubio sve osim svoga sina i sna za boljim životom.

Deset u pola, RTL u 22 sata
Komedijom, koja donosi priču o raskolu privatnog i poslovnog odnosa zbog ćevapa i jedne influencerice,  nagrađivanog bosansko-hercegovačkog redatelja Danisa Tanovića otvoren je 27. Sarajevo Film Festival.

Noć i dan, Nova TV u 22:25 sati
Radnja se vrti oko mlade žene kojoj bezopasni susret sa strancem odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum.

Ubij Irca, HTV 1 u 23:40 sati
Istinita priča o Dannyju Greenu, Ircu koji je radio za mafiju u Clevelandu tijekom 1970ih godina, kojeg su više puta bezuspješno pokušali eliminirati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti