TV Preporuke dana – Petak 21.6.

petak, 21. lipnja 2024.

Počinje "The Voice", nastavlja se Europsko prvenstvo u nogometu, a ima i ponešto filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

EURO 2024.: Nizozemska - Francuska, HTV 2 u 20:50 sati
 

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 21 sat
Gledamo prvu audiciju u kojoj se predstavlja 12 kandidata koji ni vas ni mentore u crvenom stolcu neće ostaviti ravnodušnima.

FILMOVI

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, RTL u 21:15 sati
Redatelj koji je izmislio postapokaliptični žanr i originalni autor Mad Max franšize, George Miller, predstavlja nove avanture pustinjskog ratnika Maxa Rockatanskog.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 23 sata
Narednik američkih marinaca, Logan, vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu - fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj.

Blackhat, RTL u 23 sata
Nakon hakerskog napada na kinesku nuklearku i američku burzu vlade tih zemalja odlučile su udružiti snage u borbi protiv cyber kriminala. Kineska vlada odabrala je kapetana Chena koji otkriva da je haker koristio računalni kod koji je razvio njegov stari prijatelj Nick koji je u zatvoru zbog krađe novca od banaka.

Do zadnjeg metka, HTV 1 u 23:35 sati
Ostavljene bez muškaraca koji su u vihoru Američkog građanskog rata, tri južnjakinje - dvije sestre i afričko-američka robinja moraju obraniti svoj dom i sebe od dvojice grubih vojnika koji su u nasrtaju na njihove živote. Hoće li se uspjeti obraniti i imaju li dovoljno vremena?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti