TV Preporuke dana – Nedjelja 16.6.

nedjelja, 16. lipnja 2024.

Uz nogomet ima odličnih hit filmskih naslova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

EURO 2024.: Srbija - Engleska, HTV 2 u 20:50 sati
 

FILMOVI

Ne reci ni riječ, Doma TV u 20 sati
Michael Douglas glumi uspješnog psihijatra kojem banda kriminalaca otme kćer te on, u zamjenu za njezino oslobađanje, mora u jednom danu postići da mu jedna djevojka otkrije šifru koja vodi do mjesta gdje je skriven golemi ukradeni dijamant.

Skrivene junakinje, HTV 1 u 20:15 sati
Dok se SAD borio da prije Rusije pošalje čovjeka u svemir, NASA je pronašla neiscrpan talent u frupi afro-američkih matematičarki koje su bile mozak iza jedne od najvećih operacija u ljudskoj povijesti.

Bojni brod, RTL u 20:15 sati
Radnja filma, baziranog na strateškoj igri Battleship, vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije.

Charliejevi anđeli, Nova TV u 20:15 sati
Redateljica Elizabeth Banks donosi nam osvježenu verziju priče o neustrašivim djevojkama koje riskiraju živote kako bi zaštitile svijet i obične ljude od skrivenih opasnosti.

Kako se riješiti šefa?, Doma TV u 22:10 sati
Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova.

Ima neka tajna veza, HTV 1 u 23:50 sati
Drama redatelja Marca Webba i scenarista Allana Loeba prati svježe diplomiranog mladića dok traga za svojim mjestom u svijetu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti