Dwayne Johnson i Chris Evans spašavaju Božić u neobičnoj akcijskoj avanturi "Red One"

srijeda, 26. lipnja 2024.

Ovih blagdana pripremite se na jednu sasvim drugačiju priču o Djedu Božićnjaku

Foto: YouTube

Dwayne Johnson i Chris Evans spašavaju Djeda Božićnjaka kojeg glumi J.K. Simmons u novoj akcijskoj komediji? Zašto ne!

Amazon MGM jučer je predstavio prvi službeni trailer za Red One, neobičnu blagdansku priču u kojoj ćete sresti sve, od Djeda Božićnjaka do vilenjaka i kreatura od snijega. Kad je Djed Božićnjak (Simmons), kodnim imenom Red One, otet, šef sigurnosti Sjevernog pola Callum Drift (Johnson) mora pronaći i udružiti se sa svjetski poznatim, ali omraženim lovcem na glave Jackom O'Malleyem (Evans) jer samo tako Božić može biti spašen.

Trailer je pun blagdanske čarolije pa tako Callum uzima običan Hot Wheels autić i pomoću posebne tehnologije pretvara ga u pravi Chevy Corvette. Tu su i vilenjaci, trolovi, ali i zastrašujuće ledene gromade protiv kojih će se dvojac suočiti kako bi pronašao Djeda Božićnjaka i vratio Božić.

Redatelj Jumanji reboot filmova Jake Kasdan režirao je film, a scenarij je napisao Chris Morgan prema priči Hirama Garciaja. Uz Simmonsa, Johnsona i Evansa glume Kiernan Shipka, Lucy Liu, Mary Elizabeth Ellis, Nick Kroll i Bonnie Hunt.

Red One u kinima očekujemo 15. studenog, a uz trailer je objavljen i prvi poster koji možete pogledati na ovoj poveznici. U Hrvatskoj film je dobio i službeni prijevod naslova: Crveni.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti