E! vas poziva na večeru godine

nedjelja, 28. ožujka 2021.

Pridružite se Lisi Vanderpump na večeri na otvorenom u novoj seriji "Overserved with Lisa Vanderpump"

Kanal E!, globalni brend koji se emitira na višestrukim platformama i prati pop kulturu, odvest će svoje gledatelje u svijet ispunjen dijamantima i ružičastim vinom u novoj seriji Overserved with Lisa Vanderpump, koja počinje svoje premijerno prikazivanje u nedjelju, 28, ožujka u 22:00.

U svakoj od polusatnih epizoda, Lisa će gledateljima otvoriti vrata svog ekstravagantnog vrta u Vili Rosa i priredit će im večeru na otvorenom punu neočekivanih iznenađenja i iskrenih razgovora. Na svakoj od nezaboravnih večeri, Lisa će ugostiti dvije do tri zvijezde s kojima će piti koktele, igrati zabavne igre i isprobavati ukusnu hranu koju je sama pripremila. 

Svaka večer će imati svoju temu poput „Diva čaj“, „Beverly Hills hrana za ugodu“ i „Brunch dame“ koja će povesti publiku na „putovanja“ u Cabo, Toskanu, Japan i druga uzbudljiva mjesta, a Lisa će se pobrinuti da sa sobom ponese svoj prepoznatljiv kozmopolitski duh. Voditeljica će s gostima igrati igre „Rosé Pong“, „Diva Croquet“ i svima omiljenu „Get Pumped“ kako bi navela svoje goste da otkriju neke od svojih najvećih tajni.

Spisak poznatih osoba je impresivan: Iggy Azalea, Jeff Lewis, Joel McHale, Lala Kent, Margaret Cho, Mario Lopez, Sheryl Underwood, Steve-O, Tori Spelling, Anna Camp i Vivica A. Fox samo su dio Lisinih gostiju.

Za produkciju serije Overserved with Lisa Vanderpump zadužena je Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Vanderpump, Aliyah Silverstein, Bill Langworthy i Brian McCarthy . 

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti