Posljednja sezona "Kardashians" stiže na E!

nedjelja, 14. ožujka 2021.

Krajem ovog mjeseca, točnije 28. ožujka, na male ekrane stiže finalna sezona najpopularnijeg realityja na svijetu

Globalni hit, E! serija Keeping Up with the Kardashians, vraća se s najnovijom, posljednjom  20. sezonom: 28. ožujka će biti emitirana nedjeljom u 21.00 na E! kanalu.

Serija o Kardashian-Jenner obitelji Keeping Up With the Kardashians prvi put je prikazana 14. listopada 2007. na kanalu E! u SAD-u. Ovo će biti 20. i posljednja sezona, a serija je emitirana punih 14 godina.

Zbog popularnosti članova obitelji i velikog interesa javnosti, snimljeno je čak 12 spin-off serija s njezinim likovima:  Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York, Kourtney and Kim Take Miami, Kourtney and Khloe Take the Hamptons, Khloe and Lamar, Sex with Brody, I Am Cait, Dash Dolls, Rob & Chyna, Revenge Body with Khloe Kardashian, Life of Kylie i Flip It Like Disick.

U posljednjoj sezoni Kim špijunira Kourtney i Scott Disicka koji su zajedno zaspali i to prepričava svojim sestrama. A nakon što se Kris Jenner rasplakala dok je filmskoj ekipi govorila da se serija bliži kraju, poznata mama-menadžerica počinje pomalo žaliti zbog te odluke i pita se da li je donijela ispravnu odluku. U novoj sezoni vidjet će se i jesu li se Khloe i NBA igrač Tristan Thompson definitivno pomirili i planiraju li još jedno dijete.

Što će nam sve otkriti finalna sezona najpopularnijeg reality showa na svijetu doznat ćemo nakon 28. ožujka.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti