Dwayne Johnson dobitnik nagrade "The People’s Champion"

subota, 04. prosinca 2021.

Johnson je trendseter u globalnoj industriji zabave i poduzetništva koji kontinuirano niže uspjehe u svim poslovima kojima se bavi

Kanal E! Najavio je kako je Dwayne „The Rock“ Johnson, jedna od najvećih zvijezda u industriji zabave, filantrop, poduzetnik i nekadašnja WWE zvijezda, dobitnik nagrade The People’s Champion ovogodišnjeg People’s Choice Awards. Glumac koji je 15 puta bio nominiran, a dvostruki dobitnik People’s Choice Awards, Dwayne „The Rock“ Johnson dobitnik je priznanja za doprinos industriji zabave, poduzetništvo i nepokolebljivu potporu ugroženoj djeci i obiteljima koju pruža kroz mnoga filantropska partnerstva.

People’s Choice Awards 2021 će se prenositi na kanalu E! u utorak, 7. prosinca u 03:00 sata, izravno iz Barker Hangar u Santa Monici, California.

„Dwayne je jedan od najomiljenijih glumaca našeg doba koji je, tijekom svoje karijere, nizao vrtoglave uspjehe“, rekla je Jen Neal, Izvršna potpredsjednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. „U vremenu velike nesigurnosti, Johnson je dokazao nevjerojatnu sposobnost ljudima podići raspoloženje i staviti osmijeh na lice unatoč okolnostima. Njegovi filantropski napori i prisustvo na društvenim mrežama učinili su ga liderom, te on predstavlja inspiraciju mnogima, zbog čega on i jeste najbolji izbor za ovogodišnju „The People’s Champion“ nagradu.“

Johnson je trendseter u globalnoj industriji zabave i poduzetništva koji kontinuirano niže uspjehe u svim poslovima kojima se bavi. Dwayne je suosnivatelj i CEO tvrtke Seven Bucks, globalnog poduzeća na više platformi koje posluje u svijetu zabave, čiji je cilj na prvo mjesto staviti svoje korisnike i ponuditi im autentičnost i strast. Johnson i Seven Bucks Productions nedavno su sklopili partnerstvo s Netflix-om kako bi snimili internacionalni akcijski triler Red Notice koji se prikazuje u odabranim kinima i na Netflixu, oborivši rekorde već prvog premijernog dana i vikenda.

Pored toga, Johnson i Seven Bucks Productions surađivali su s Disneyjem na najvećem filmu ovog ljeta Jungle Cruise čime su omiljeni zabavni park prenijeli na veliko platno. Johnson je nedavno završio produkciju New Line/ DC akcijske franšize Black Adam, i trenutno se bavi produkcijom željno iščekivane druge sezone hit serije NBC-a Young Rock, koju su kreirali Nahnatchka Khan i Jeff Chiang, a izvršnu produkciju potpisuje Johnson sa svojom tvrtkom Seven Bucks Productions.

Johnson je glumio i producirao brojne globalno uspješne filmove, uključujući Sonyjev Jumanji: Welcome to The Jungle i Jumanji: The Next Level koji su za Seven Bucks Production zaradili preko 1,7 milijuna dolara diljem svijeta, kao i Universalov Hobbs & Shaw, postavivši rekord kao jedini naslov u 2019. godini koji je četiri tjedna bio u vrhu zarade od preko 700 milijuna dolara diljem svijeta. Ostali filmovi uključuju Skyscraper studija Legendary, Rampage i Central Intelligence studija New Line Cinema i jedan od Disneyevih najuspješnijih animiranih mjuzikla – Moana.

Pored uspjeha u svijetu filma i televizije, Johnson je vrlo uspješan i u svijetu biznisa. S prihodima od filmova u iznosu od preko 10 milijardi dolara, Johnson predstavlja filmskog diva koji iza sebe ima lepezu različitih uloga. Johnson se u kolovozu 2020. godine udružio s Danyjem Garciom i RedBird Capital kako bi kupili XFL – ligu profesionalnog američkog nogometa, a i osnivatelj je holding tvrtke Siete Bucks Spirits čiji portfelj uključuje brend Teremana Tequila, lansiran u ožujku 2020. godine, koji je u prvoj godini prodaje oborio rekorde u industriji alkoholnih pića. Johnson je utemeljio i ZOA Energy, a partneri su mu Dany Garcia, Dave Reinzi i John Shulman iz Jaggernaut Capital. ZOA Energy brend postao je najbrže rastući brend u kategoriji energetskih pića u 2021. godini. Johnson je kreirao i modne linije Project Rock i kolekciju za Under Armor, inspiriranu Johnsonovom prepoznatljivom autentičnošću, napornim radom i stavljanjem kupca na prvo mjesto. Njegov proaktivan pristup poslovanju i poduzetnički duh pomogli su brendu Under Armour u ponudu svojih proizvoda uključiti i novi znanstveni pristup u kreiranju sportske opreme.

Kao veliki filantrop, Johnson je aktivan i kao National Celebrity Wish Ambassador za Make-A-Wish Foundation i već dvadeset godina ispunjava želje bolesne djece diljem svijeta. Johnson je i aktivno uključen u rad Starlight Children’s Foundation koja se brine o temeljnim potrebama  60 milijuna kritično, kronično i smrtno bolesne djece diljem svijeta. U svojim filantropskim naporima, Johnson posvećeno radi na tome da lično ostvari dječje želje i ispuni potrebe djece i obitelji diljem svijeta, a koje su van mreže organizacija.

Prijenos dodjele nagrada People’s Choice Awards 2021 na kanalu E! je u utorak, 7, prosinca u 03:00 izravno iz Barker Hangar u Santa Monici, California.  Večer će početi emisijom Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards i specijalnom reportažom s crvenog tepiha u 01:00. People’s Choice Awards i Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards se rade u produkciji Den of Thieves s izvršnim producentima Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti