TV Preporuke dana – Subota 27.4.

subota, 27. travnja 2024.

Za razliku od petka, subota donosi odličan izbor hit filmova!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U ovoj iznimno kraćoj sezoni već smo stigli do polufinala, i to polufinala u kojem prvi put u showu ispadaju - dva para!

FILMOVI

Skrivena ljepota, Doma TV u 19:55 sati
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Toma, Nova TV u 20:15 sati
Film je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova.

Jurski svijet, RTL u 20:15 sati
Radnja je smještena 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Sentinel - Agent u bijegu, Doma TV u 21:40 sati
Michael Douglas je Pete Garrison, iskusni agent čiji je zadatak zaštita života prve dame. Uskoro otkriva tragove urote koji pokazaju na posao iznutra, no ono što ne zna je da će upravo on završiti kao glavni osumnjičeni.

Surovo spasenje, HTV 1 u 22:35 sati
Nakon što je izgubio zaručnicu koja se predozirala heroinom, rehabilitirani ovisnik traži osvetu nad kartelom odgovornim za opskrbu drogom dok mu je za petama suosjećajni šerif.

Crveni vrabac, RTL u 22:50 sati
Francis Lawrence i Jennifer Lawrence ponovno se udružuju, nakon blockbustera Igre gladi, u napetom trileru nastalom prema bestseleru Jasona Matthewsa, bivšeg agenta CIA-e.

Dobar posao u Italiji, Nova TV u 23:05 sati
Film je snimljen po staroj verziji istoimenog filma iz 1969. godine s Michaelom Caineom u glavnoj ulozi koji je moderniziran kako bi publici ponudio nove obrate. Velika avantura počinje u Veneciji, putuje preko talijanskih Alpa i Philadelphije i završava na ulicama Los Angelesa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti