TV Preporuke dana – Nedjelja 25.10.

nedjelja, 25. listopada 2020.

Ova nedjelja donosi nešto starije filmove i novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačku zvijezdu Katy Perry, Nedu Parmać u ovoj epizodi gledat ćemo kao pjevačicu Fleur East. Mario Valentić na pozornici će ovoga puta biti u dvostrukoj ulozi - Sean Paul i Becky G. U prošloj epizodi gledali smo je kao legendarnu Tinu Turner, a u sljedećoj će Lana Klingor Mihić na pozornicu doći kao Pharrell Williams. Fabijan Pavao Medvešek na pozornicu u sljedećoj epizodi izlazi kao Bon Jovi i vraća nas u 1986. godinu. U sljedećoj epizodi Siniša Ružić utjelovit će oskarovku Renée Zellweger, a binu će dijeliti s bivšim natjecateljem showa Daliborom Petkom koji će nastupiti kao Catherine Zeta Jones. Lu Jakelić gledat ćemo kao kraljicu estrade Severinu. Marko Braić transformirat će se u Arethu Franklin, dok će Marina Orsag utjeloviti Gorana Bregovića.

Sajam taštine, HTV 2 u 21:55 sati
Večer uoči bitke Becky trijumfalno stupi u visoko društvo i pronađe starim prijateljima novu svrhu. Kad se George odbije ispričati zbog braka s Amelijom, otac mu pismom priopći da je isključen iz obitelji i razbaštinjen. Društvena elita pohodi raskošni bal na kojem George uruči Becky pismo u kojem joj izražava svoje osjećaje. Dobbin pokuša utješiti Ameliju, no orkestar prestane svirati kada general Tufto objavi da Napoleon juriša prema Bruxellesu. Bitka počinje...

FILMOVI

Tango i Cash, Doma TV u 19:55 sati
Tango je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash je, naprotiv, policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Oni su najbolji u svemu. I kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu.

Harry Potter i zatočenik Azkabana, RTL u 20 sati
Harry Potter ima 13 godina, a nakon ljetnih praznika ponovno se vraća u školu Hogwarts. No ovog puta mračna tajna iz prošlosti nadvit će se nad Harryjevom sudbinom. Serijski ubojica Sirius Black pobjegao je iz tvrđave Azkaban - čarobnjačkog zatvora. Harryjev je život u opasnosti kad sazna da je Siriusa Blacka poslao lord Voldemorta kako bi ga ubio. Režiju ovog nastavka o mladom čarobnjaku potpisuje Alfonso Cuarón koji nije prije pročitao knjigu niti pogledao prva dva filma.

Planet majmuna, HTV 2 u 20:05 sati
Planet majmuna snimljen je za približno šest milijuna dolara, a zaradio je samo u Americi 1968. trideset i dva milijuna. O popularnosti filma i njegovu svojevrsnom "kultu" svjedoči i činjenica da su od 1970. do 1973. godine snimljena čak četiri "nastavka", a poslije i dvije TV serije.

Percy Jackson: More čudovišta, RTL 2 u 20:15 sati
Posjedonov sin Percy Jackson nalazi se u nezavidnoj situaciji kada dozna kako horda mitskih čudovišta prijeti uništenjem njihova doma i centra za obuku - Kampa utočišta u kojem žive potomci grčkih bogova. Kako bi spasili dom polubogova, Percy s polubratom, kiklopom Tysonom te prijateljima ide u potragu za čarobnim Zlatnim runom jer im samo to može pomoći.

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 21:45 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu kako bi se prvi domogli kovčega i spasili svijet.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti