TV Preporuke dana – Nedjelja 21.4.

nedjelja, 21. travnja 2024.

Nove epizoda odličnih emisija te hit filmovi

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Osmero kandidata ući će u potpuno nove uloge i svojim transformacijama na pozornicu donijeti novu dozu zabave. Žiri i gledatelji ovoga puta imat će priliku po prvi put u showu vidjeti kako će dva kandidata izazvati jedan drugog utjelovljujući istu zvijezdu.

Život slavnih u deset fotografija, HTV 2 u 20:15 sati
Lik Elizabeth Taylor poznat je diljem svijeta. Ona je bila jedna od najpoznatijih žena Hollywooda. No, može li tek pregršt fotografija otkriti nove spoznaje o tako poznatoj osobi?

Američki zapad, HTV 3 u 22:30 sati
Dok Amerika stenje pod teretom međunarodne gospodarske krize, potpukovnik George Custer potvrđuje glasine o pronalasku zlata na svetom tlu Indijanaca Siuks - Crnim planinama.

FILMOVI

Prijatelji s odmora, RTL u 20:15 sati
Marcus i Emily su ukočen par koji cijeni svoju privatnost. Kad odu na odmor iz snova, Emily nije svjesna da će je Marcus zaprositi. Prosidbi svjedoče Ron i Kyla, otvoren par sasvim suprotan Marcusu i Emily, koji im se odluči pridružiti u ostatku odmora. No, prijateljstvo neće prestati povratkom u stvarnost.

Mafijaši starog kova, HTV 1 u 21:15 sati
Oskarovci Al Pacino, Alan Arkin i Christopher Walken tri su stara i iskusna kriminalca u crnoj komediji redatelja Fishera Stevensa nastaloj prema scenariju debitanta Noaha Haidlea.

Cry Macho, Nova TV u 23 sata
Clint Eastwood je Mike, nekadašnja zvijezda rodea koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg od svijeta umorni konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.

G.I. Jane, Doma TV u 23:20 sati
Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci, demokratska senatorica Lillian se uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan koja pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi.

Car, HTV 1 u 0:15 sati
General Bonner Fellers je odgovoran za odluke od neprijeporne povijesne važnosti: treba li caru Hirohitu suditi i objesiti ga kao ratnog kriminalca? U isti mah dešava se i Fellersova ljubavna afera sa Ayom, japanskom studenticom koju je upoznao još u SAD-u. Uspomene na nju i njegova potraga za ljubavlju, smještena u postratni vihor, pomaže Fellersu da otkrije mudrost i humanost te mu omogućava da dođe do epohalne odluke koja mijenja tijek povijesti i budućnost dviju zaraćenih nacija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti