Stiže nastavak "Sonica"

ponedjeljak, 01. lipnja 2020.

Filmska adaptacija popularne Segine videoigre oduševila je publiku te uskoro stiže i njen nastavak

Film Sonic: Super jež u kina je stigao ove veljače, nakon što je datum pomaknut sa studenog prošle godine. Razlog odgode: fanovi nisu bili zadovoljni izgledom omiljenog im lika iz videoigre, a Paramount im je uslišao molbe i bacio se u izmjene.

Sonic je napokon u veljači dojurio u kino-dvorane i potukao druge filmske adaptacije videoigara i samo u prvom vikendu s američkih kino-blagajni u banku spremio 58 milijuna dolara.

S obzirom na to da su se sredinom ožujka kino-dvorane zatvorile radi koronavirusa i film Sonic prestao je s prikazivanjem, ali je do tada već uspio zaraditi preko 300 milijuna dolara diljem svijeta.

Ovih dana objavljene su vijesti kako su Paramount i Sega postigli novi dogovor i to za novi film o malom, plavom, super ježu. Redatelj prvog filma, Jeff Fowler, vratit će se u redateljsku fotelju, dok će scenarij napisati Pat Casey i Josh Miller.

Prvi film pratio je najbržeg ježa na svijetu koji se snalazi u svom novom domu na Zemlji. Sonic (Ben Schwartz) i njegov novi najbolji prijatelj Tom (James Marsden) udruže se kako bi zaštitili planet od zlog genija dr. Robotnika (Jim Carrey), koji planira svjetsku dominaciju. Kraj prvog filma ostavio je otvorene mogućnosti za nastavak, ali za sada još nije poznato u kojem bi smjeru taj nastavak mogao ići.

Za sada još nije objavljen čak ni planirani datum izlaska s obzirom na to da se filmska industrija još uvijek nije vratila u pogon nakon višemjesečne stanke radi pandemije koronavirusa.

Sve novosti o filmu očekujemo čim se ponovno počnu snimati filmovi.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti