Pamela Anderson uz Liama Neesona u remakeu "Golog pištolja"

četvrtak, 18. travnja 2024.

Film je planiran za ljeto sljedeće godine

Foto: Depositphotos

Pamela Anderson pristala je na ulogu uz Liama Neesona u novom projektu Paramount Picturesa, zasad neimenovani remake komedija Goli pištolj (The Naked Gun)!

Originalni Goli pištolj nastao je krajem 1980-ih nakon kojeg su uslijedila dva nastavka. Prvi film temeljio se na televizijskoj seriji Police Squad!, koju su osmislili i režirali Jerry Zucker, Jim Abrahams i David Zucker, kasnije redatelji i scenaristi filma, koja je imala samo šest epizoda, ali je utjecala na sve kasnije policijske serije i filmove. Glavna zvijezda Golog pištolja (i otkazane serije) bio je Leslie Nielsen kao smotani detektiv Frank Drebin koji je na kraju dana ipak riješio situaciju, a nekoliko godina nakon prvog filma uslijedili su Goli pištolj 2 i Goli pištolj 3 koji su također odlično prošli kod publike.

Remake će režirati Akiva Schaffer koji je već napisao scenarij s Danom Gregorom i Dougom Mandom, a ovaj trojac stoji iza popularnog, Emmyjem nagrađenog Disney+ filma Chip ‘n Dale: Rescue Rangers.

Detalji o radnji remakea još nisu poznati javnosti, samo se zna da će Liam Neeson zaigrati detektiva Drebina, a Pamela Anderson bit će njegova simpatija koju je u originalnim filmovima imala Priscilla Presley. Anderson dugo nismo gledali na malim i velikim ekranima, a javnost se (opet) zainteresirala za nju izlaskom Hulu mini serije Pam & Tommy koju Anderson nije sama odobrila – tako da je ubrzo nakon toga na Netflix stigao njezin autorizirani dokumentarni film Pamela, A Love Story koji je oduševio gledatelje.

Kako će na kraju izgledati remake Golog pištolja trebali bismo saznati već 18. srpnja 2025. godine za kad Paramount film planira kino premijeru.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti