Keanu Reeves posudit će glas Shadowu u "Sonic the Hedgehog 3"

utorak, 16. travnja 2024.

Treći film s omiljenim brzim ježem stiže 20.12.

Foto: Depositphotos

Nakon što je početkom veljače potvrđeno da se Jim Carrey vraća kao doktor Robotnik u novom nastavku Sonica, od jučer je poznato još jedno veliko glumačko ime u ekranizaciji popularne video igrice: Keanu Reeves!

Zvijezda filmova o Johnu Wicku tako stiže u novu franšizu te će u trećem filmu, Sonic: Super jež 3, posuditi glas jednom od novih likova, Shadowu, kojeg smo kratko imali priliku vidjeti na samom kraju drugog filma, Sonic: Super jež 2, ekskluzivno prenosi The Hollywood Reporter.

Vijest o Reevesu stiže nakon što je Paramount na CinemaConu prošli tjedan predstavio video za novi film na kojem se moglo vidjeti doktora Robotnika koji se sav nikakav vraća u formu nakon što je stvorio Shadowa. Shadow the Hedgehog prvi je put predstavljen u igricama Sonic Adventure 2 2001. godine i zapravo je po svemu anti-Sonic, osim što ima moći kao i on.

Paramount je film Sonic: Super jež predstavio 2020. te je film postao ogroman hit u kinima i zaradio 319 milijuna dolara diljem svijeta, a nastavak Sonic: Super jež 2 dvije godine kasnije zaradio je ukupno 404 milijuna. Sonic: Super jež 3 ponovno je pod redateljskom palicom Jeffa Fowlera, Sonicu je glas opet posudio Ben Schwartz, a njegovog ljudskog prijatelja i kolegu Toma glumi James Mardsen.

Sonic: Super jež 3 (Sonic the Hedgehog 3) u kinima očekujemo 20. prosinca ove godine, a za 10 dana na streamingu Paramount+ bit će dostupna serija Knuckles sa svih 6 epizoda, a koja je radnjom smještena između drugog i trećeg filma o Sonicu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti