TV Preporuke dana - Petak 15.2.

petak, 15. veljače 2019.

Večeras iz programa izdvajamo nove epizode napetih kriminalističkih serija, kao i nekoliko fantastičnih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.2.

SERIJE

Nijemi svjedok, HTV 2 u 20:05h
Nakon što otac i sin iz londonskog East Enda život izgube u šokantnoj prometnoj nesreći, Nikki i Jack nađu se rame uz rame s policajcem koji žudi za osvetom. Clarissa pozove svog bivšeg muža Maxa, stručnjaka za digitalnu forenziku, da im pomogne riješiti slučaj, a usput otkrije i alarmantni videodokaz... Nikki pomaže Becky da nadvlada traumu izazvanu otkrićem da joj je otac umiješan u ubojstva. Jackova paranoja da će Clarissa otići pojača se nakon što im se pridruži Max. A ključ zagonetke pronalaze u smrti nastavnika.

Povrh jezera, HTV 2 u 21:50h
Robin se prvi put sastaje sa svojom kćeri Mary u Kineskoj četvrti, zbog čega je Mary vidno nervozna. Za to vrijeme, nalaz DNK pokazuje da Kineskinja nije bila u rodu s fetusom. Robin zaključuje da mu je zacijelo bila zamjenska majka pa s Mirandom odluči istražiti klinike za umjetnu oplodnju. Miranda otkriva Robin da su ona i Adrian zaljubljeni i da se silno vesele što će dobiti dijete. Mary se pak posvađa s roditeljima zato što se bezobrazno ponašaju prema njezinu dečku Pussu.

Kosti, Doma TV u 22:25h
Brennan i Booth udružuju snage kako bi otkrili osobu odgovornu za seksualno zlostavljanje i ubojstvo dječaka pronađenog na polju.

FILMOVI

Operacija Valkira, RTL u 20h
Od redatelja filmova Privedite osumnjičene i X-Men dolazi novi filmski hit s Tomom Cruisom u glavnoj ulozi. Film je temeljen na istinitoj priči o pukovniku Clausu von Stauffenbergu i njegovom odvažnom i genijalnom planu da ukloni jednog od najgorih tirana koje je svijet ikada upoznao.

Ne reci ni riječ, HTV 1 U 21:11h
Grupa lopova ukrade rijetki dragulj, ali tijekom krađe dvojica prevare šefa bande, Patricka (Sean Bean), i otmu mu dragocjeni kamen. Deset godina kasnije, uglednog psihijatra Nathaniela Conrada (Michael Douglas) pozovu da pregleda poremećenu mladu ženu po imenu Elisabeth (Brittany Murphy). Patrick istog trenutka otme Nathanovu kćer i prisili ga da pod svaku cijenu od Elisabeth sazna tajni broj koji će Patricka odvesti do dragocjenog kamena kojim je opsjednut. Vrijeme ističe psihijatru Nathanu Conradu (Michael Douglas), čija je kći oteta, a stan elektronski nadziran. No okrutni otmičari ne žele novac, već šesteroznamenkasti broj iz oštećene psihe mlade mentalne pacijentice. Ako ne dobiju ono što žele, jedino dijete dr. Conrada bit će smaknuto. Sat otkucava, pacijentica ne želi progovoriti, a dr. Conrad je prisiljen poduzeti nezamislive korake u ovom eksplozivnom, napetom trileru koji će vas ostaviti bez riječi.

Poput tebe, Nova TV u 21:50h
16-godišnja Lucy je nadasve muškobanjasta. Dobro se slaže sa ocem no bude razdvojena od njega i po nekoliko mjeseci dok je on poslovno u Kanadi. Njezin odnos s majkom je ležeran. Uskoro će Lucy početi razotkrivati svoju seksualnost. Brzo se upusšta u vezu s najboljim prijateljem Kennyjem te počinje shvaćati da je brak njezinih roditelja i nije tako čvrst kao što je mislila.

Most špijuna, RTL u 22:20h
U novom redateljskom uratku trostrukog oskarovca Stevena Spielberga, dramatičnom trileru "Most špijuna", Tom Hanks (dobitnik dvaju Oscara) glumi odvjetnika iz Brooklyna, Jamesa Donovana, koji se nađe u središtu Hladnoga rata nakon što ga CIA pošalje na gotovo nemoguć zadatak - mora sa Rusima ispregovarati puštanje zarobljenoga američkog U-2 pilota na slobodu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti