taurus @ 11.11.2013. 21:24
Evo koga zanima može pogledati,Kevin Smith kao voditelj Live Fan man of Steel Event-a uz naravno režisera i glavne glumce.
fox89 @ 12.11.2013. 7:46
Poštovani svi, molim Vas da za osobne obračune koristitet svađaonicu - upravo za to je i stvorena.
CAFFE je pristojno mjesto 
gorlock, znaš kako se lako s jutarnje kafe prođe na kratke pa na pive
silkycoco @ 12.11.2013. 8:19
@gorlock, vodim se pretpostavkom da si u post htio staviti da se linkovi na teme otvaraju u novim prozorima, međutim tome nije tako. 
Zaboravila sam napomenuti (mislila sam da je to samo kod mene) da ako stavljaš više od jednog linka, onda se očito dogodi neka greška (tko će ga znati! kaj nije to neki kviz?) i tek kad ideš u edit i prepraviš onda će biti ok.
Ista stvar je i sa slikama. Meni neće stavit jednu do druge, nego tek iz drugog pokušaja i to kad stavim razmak.
I da, čini mi se da se ja ne svađam. Samo dijelim svoja razmišljanja. 
gorlock @ 12.11.2013. 22:16
@silkycoco, što se tiče stavljanja i videa i slika u jedan post, u pravu si, potrebno je naknadno editirati post i tada ga prikaže u cijelosti.
Što se tiče svađanja, nisam niti mislio da se ti svađaš, samo me prepirka pojedinih članova podsjetila na taj stari topic...
nego studeni (november) je.....
gorlock @ 14.11.2013. 20:04
NAPOKON - trailer za igrano animiranu bajku - Disneyjev "Maleficent", - film baziran na priči o Uspavanoj ljepotici.
U glavnoj ulozi zle kraljice Angelina Jolie.
Pogledajte ovaj čarobni trailer
Vjerujem da će biti veliki hit- a najavljen je za svibanj 2014.
silkycoco @ 14.11.2013. 20:34
Malo kasniš, vidi vijest još od jučer: super Angie
Ali da, super izgleda, Angelina savršena za ulogu, kao iz bajke samo pretočena u film...
Mene je to jučer oduševilo, danas ovaj „Noah”. Čini mi se da nas čeka odlična filmska 2014. Ili barem vizualno...
franz88 @ 14.11.2013. 23:23
... pratim svaku vecer dokumentarac Bitka Za Vukowar! i mislis koliko su puno Branitelji dali, i ono najvise zivot svoj, da bi drugi mogli ziviti i spasiti ih, a onda s druge strane pojave se monstrumi koji su dok su se ljudi borili za biti ili ne, oni su pljackali, krali, pricali price, i kaj je najgore nikad nisu imali mjere, granice, nego jos jos jos... == Vidosevic, Sanader, Peternel, itd itd..
i kaj ljudi imaju od toga kaj ce npr. Vidosevic dobiti (ako dobije) 8 godina! kad bi oni svi vratili ukradeno to bi bilo ves nes, a onda nebude morala HR dizati kredite i kaj sve ne, ...

silkycoco @ 15.11.2013. 10:26
Ekipa, jučer ste mi uljepšali večer i nasmijali me, nažalost pocrkalo je sve kod mene pa sam zato tako naprasno otišla. :(
Umjesto krumpira:

gorlock @ 15.11.2013. 19:52
@silky, sad znam što želim za ovaj vikend - kremšnitu :)
gorlock @ 15.11.2013. 19:55
ISLAND - HRVATSKA ;
napokon - vjerujem da ćemo večeras vidjeti Hrvatsku u novom ruhu.
1:2 - moja prognoza
gorlock @ 16.11.2013. 19:33
Pa zar nitko nije gledao nogomet?
Svi bez komentara.
Ja bih rekao, nismo pobijedili ali nismo niti izgubili, tako da ima pozitivnih pomaka 
To što sa igračem više u čitavih 40 minuta nismo uspjeli dati gol - e to je valjda zla kob 
iwax @ 16.11.2013. 20:01
Normalno da sam gledao.Dobro smo igrali ali realizacija...Uglavnom Olici mi je pocupo zivce covjek primi loptu i spetlja se.Modric glumi facu ide dribljat i zabije se u igraca!Di to ima.Sve u svemu dobijamo u Zagrebu 2-0
aya @ 16.11.2013. 20:02
@ gorlo - gledali smo, gledali i iskomentirali jučer na chatu, a ti kasniš cijeli dan. 
cala @ 16.11.2013. 20:05
gorlock mislim da je dosta nas izgubilo vjeru u hr nogomet,igramo koma i ljudima više nije atraktivno gledat,mislim svi mi želimo našoj reprezentaciji sve najbolje ali eto...osobno prvo poluvrijeme nisam gledao,drugo nešto malo,nismo imali sreće, valjda će je biti na maksimiru više
gorlock @ 17.11.2013. 8:51
Dobro jutro
@cala - kad izgubiš vjeru (za bilo što ili bilo koje vrste) - izgubio si sve. Dok postoji vjera, postoji i nada.....
cala @ 17.11.2013. 10:11
e @gorlo kažeš dobro jutro pa nam staviš taj užas od muzike,ubuduće ako meni želiš dobro jutro stavi nešto od 70's.80's,90's(samo nemoj gunse ha ha)
edit:dobro jutro i tebi
aya @ 17.11.2013. 13:59
Pa meni je uvijek nekaj sumnjivo, kada me ušteka u leđima - znači, to je to - ja sam alien! 
pandaboy @ 17.11.2013. 14:36
Hmm...značiiii...stari umirovljenici su alieni? :P Makes sense...
gorlock @ 17.11.2013. 15:54
Možda zato što imaju torbe na leđima ?