gochille @ 24.5.2012. 15:57
meni smeta sto nemogu pogledati sedmicu u naprijed sta ima na programu .. a prije sam to mogao mijenjanjem datuma u url-u
inace je super osvjezenje
pozdrav
gordan @ 24.5.2012. 16:49
@gordane, ajd' stavi program dijagonalno (isto da se može skrolat'), a svi programi neka budu dijelovi tijela siluete kakve bolje striptizete.
Genijalno. Pih, što nisam tebe angažirao za dizajn? Gdje mi je pamet bila? Ako je korisnik žensko onda se prikazuju muške siluete ili podržavaš mišljenje da su sve žene ionako biseksualne?
moshing @ 24.5.2012. 17:12
- da, novi mi je bio bolji jer je ono sto traje pocinjalo od iste visine a ovako jedno lijevo, jedno desno, tamo, ovamo, sve u istom tonu nista ne razlikujem na prvu
da, bila je bolja ova novija varijanta, sve se redom može fino pregledati. Na koncu, meni i nije toliko bitno...
PS: zašto nema preview komentara?
gordan @ 24.5.2012. 18:07
Edit: nego kako postigneš da ti citat bude tako izdvojen i u sjeni? Uzmem dio koji želim citirati, kliknem na "citiraj", ali mi samo odmakne rečenicu (kao i tab tipka, recimo)? Neč krivo tu radim, garant... LOL, ne ide ni s ovim naredbama :P
Možda moraš obrisati cache u browseru, s obzirom da su kontrole ostale na istom url-u. Vidim da ti izbacuje [quote] tag.. trebao bi biti <blockquote>.
karakteran @ 24.5.2012. 18:07
kako se može obrisati video u "moj tv"?
potlim23 @ 24.5.2012. 18:15
Alo vi jazavci koji se ne snalazite u horizontalnom pregledu - kako je to j***** moguće?!?! Taj horizontalni pregled je nešto genijalno i skroz lagano za korištenje. U gornjoj traci lijepo imate vrijeme, a s lijeve strane TV Kanal, tako da vam u pregledu izađu sve emisije koje počinju npr. u 20h i lijepo se mogu vidjeti preklapanja emisija sa svim programima. JEDNOSTAVNO I GENIJALNO!
P.S. Hvala adminu što je poslušao naše želje i vratio nam već spominjani horizontalni pregled! 
gordan @ 24.5.2012. 18:17
kako se može obrisati video u "moj tv"?
Eeeee.. ne može se još :)...
karakteran @ 24.5.2012. 18:23
forum je dobro zamišljen ali ga nije trebalo puštati u funkciju u beta fazi.
a kako mogu citirati post iznad?
gordan @ 24.5.2012. 18:48
Iskopiraš tekst koji želiš citirati u tekst editor, označiš ga i stisneš navodnike.
karakteran @ 24.5.2012. 18:52
Iskopiraš tekst koji želiš citirati u tekst editor, označiš ga i stisneš navodnike.
da vidimo radi li
edit: radi. 
thx.
edit 2: zašto mi se ne vidi slika u opciji članovi? u profilu sve 5.
link
gordan @ 24.5.2012. 20:57
edit 2: zašto mi se ne vidi slika u opciji članovi? u profilu sve 5.
Te liste se drže u memoriji neko vrijeme (čak i do 24h), ako si promijenio sliku nedavno trebat će vremena da pokupi novi podatak...
gordan @ 24.5.2012. 21:11
@senilno_magare: ne znam, proslijedit ću tvoj slučaj u podršku.

veronika_k @ 24.5.2012. 21:14
Molim Vas,vratite onako kako je bilo prije.Previše vremena je potrebno potrošiti da bi se došlo do potrebne informacije.
Na ove stranice ljudi su prije svega dolazili da brzo i jednodstavno pronađu raspored emisija na programu što je sada izgubilo svaki smisao.
gordan @ 24.5.2012. 21:24
Evo, sad ćemo sve vratiti kako je bilo. Ne, evo javljaju mi ipak da nećemo. Sorry.
ameba @ 25.5.2012. 1:13
Ponekad želim selektirati text (obično: engleski naziv serije/filma, glumce) i onda odabrati "Search Google for ..." ili Copy.
Sad na nekim mjestima nema mogućnosti selektiranja, barem kad bi bila u donjem dijelu popup-ova. I ponekad nema engl. naziva.
(pogledam si imdb rating filma, sadržaj epizode [Monk], sliku glumca...)
mesrine @ 25.5.2012. 11:18
vidim da je s novim izgledom stigla i reklama na Fox(crime,life)kanale.
karakteran @ 26.5.2012. 11:01
kad idem pod filmovi tražit uradak kojeg bih želio prokomentirati nigdje ne vidim tražilicu u koju mogu upisati njegovo ime i jednim ga klikom naći.
umjesto toga idem na odabir desetljeća i guslam po nekoliko stranica u nadi da ću ga naći. može li se pstaviti tražilica umjesto toga?
gordan @ 26.5.2012. 13:28
kad idem pod filmovi tražit uradak kojeg bih želio prokomentirati nigdje ne vidim tražilicu u koju mogu upisati njegovo ime i jednim ga klikom naći.
umjesto toga idem na odabir desetljeća i guslam po nekoliko stranica u nadi da ću ga naći. može li se pstaviti tražilica umjesto toga?
Šališ se? Na vrhu sajta je tražilica... piše: pretraži filmove, serije, glumce i režisere
zvone @ 26.5.2012. 14:17
Šališ se? Na vrhu sajta je tražilica... piše: pretraži filmove, serije, glumce i režisere
Da, ali je crna i neupadljiva. Može li nešto u roza, pinki, pinki-roza kombinaciji molim.