baraba @ 21.5.2012. 20:28
Novi dizajn za svaku pohvalu.
hitman_4 @ 21.5.2012. 21:05
bilo bi lijepo kad bi stavili nekakav zeleni indikator iznad/ispod ikonice u listi s prijateljima,da znamo tko je online
sad mogu upisivati komentar preko firefoxa(verzija 12),samo je problem što se mogu ulogirati tek nakon 3.- 4. puta.stranica profila djeluje siromašno,možda fale još neke informacije o korisniku,a i raspored je dosta neorganiziran.svakako je pohvalna lista filmova/serija te prikaz aktivnosti na forumu.sustav ocjenjivanja ne radi,više mi se sviđao stari.(radi,skužih
)
ttco @ 21.5.2012. 21:05
Koji biser je odlučio maknuti scroll gdje se moglo jako lijepo vidjeti u jednoj "liniji" što je na kojem programu u točno to vrijeme... Ovo što ste sad stavili ima na desetke stranica, a onaj prijašnji scroll je bio jedina stvar zbog kojeg sam posjećivao stranicu. Al ajd vidim da je netko najavio povratak toga, ako ništa bar se slušaju komenari korisnika.
Također, mogli ste barem ispeglati ovo prije puštanja u produkcijsku okolinu... Recimo na FF13 mi ne uspijeva login, a nakon upisivanja usernamea i passworda, pritiska entera i auto. refresha stranice u login boxu mogu vidjeti password kao plain text! Evo print screena (ne ovo mi nije pravi pass, samo sam stavio kao primjer, ali između ostalog tako sam mogao vidjeti da sam ranije stavio ispravan pass i login nije uspio na Firefoxu): http://i47.tinypic.com/11gowup.jpg
mjestopodsuncem @ 21.5.2012. 22:11
vec sam se javljao, ali evo da ilustriram ono sto nam ocito svima fali, ukoliko vam nije jasno sto ste to tako dobro imali.
posljednja (sesta) stavka u vertikalnom pregledu svih kanala sad pokriva vrijeme (od. pocetke emisija) od 23:47 pa do 2:40 (!). Trenutno radim, zavrsit cu oko 23 h, i da bih sad vidio sta tad ima na TV, moram proci sljedecu proceduru:
na HTV1 vidim emisiju koja pocinje u 23:40. To je sesta i posljednja stavka. Na HTV2 isto vrijeme pokriva treca stavka, koju moram prvo vizualno pronaci (u guzvi slicnih elemenata u jednolicnom gridu), pa naci onu nakon nje da bih oduzeo jedno vrijeme od drugog te vidio da li se poklapa s onim iz HTV1. Na RTL-u taj isti period pokrvaju stavke 2 -4. I opet moram pregledavati vremena pocetka, traziti, oduzimati, zbrajati, itd. I tako redom, za sve programe.
Prije je to sve bilo jasno JEDNIM POGLEDOM :)
gordan @ 21.5.2012. 22:20
@mjestopodsuncem: hvala :), jasno mi je kako funkcionira i čemu služi horizontalna grid lista. Upravo sam je zato i napravio, prvenstveno sebi za gušt. Stekao sam dojam, međutim, da se većini ne sviđa takav prikaz programa, a i kad smo pustili betu prije više od 6 mjeseci, nitko nije rekao da mu ta lista fali.
U svakom slučaju horizontalna lista će biti vraćena i još malo dotjerana.
gordan @ 21.5.2012. 22:46
Također, mogli ste barem ispeglati ovo prije puštanja u produkcijsku okolinu... Recimo na FF13 mi ne uspijeva login, a nakon upisivanja usernamea i passworda, pritiska entera i auto. refresha stranice u login boxu mogu vidjeti password kao plain text!
Treba stisnuti gumb "login" ili ga fokusirati s tabom pa onda enter. Ovako uopće ne okine event za logiranje. Dodat ćemo na popis.
mjestopodsuncem @ 21.5.2012. 23:15
@gordan: nisam kanio implicirati da vam nije jasno :) htio sam samo ilustrirati novonastale tegobe detaljnim opisom cijele procedure, ali cak je i to bilo pre tegobno pa sam odustao nakon treceg stupca i napisao "itd" :)
inace, interesantno da u testiranju nitko nije ovo spominjao, a mi sad svi navalili ;)
Mozda su vam beta-testeri bili skoncentrirani na tehnicku ispravnost novog koda, bugove, itd, a ne na usporedbu upotrebljivosti starog i novog dizajna...
juraaaa @ 22.5.2012. 12:40
gdje je nestala mogućnost uređivanja grupe "moji kanali"?
ovaj način skrolanja sa varijantama "ujutro-popodne-navečer" je čista katastrofa... zašto nema kontinuiranog skrolanja po satima od 0-24???
što to znači "popodne"???
za nekoga je to do 18, za nekoga do 20 sati...
panther @ 22.5.2012. 13:02
vratite na staro.ovo ne vrijedi.nepregledno.sad se nezna na kojem kanalu je koji film.ne vrijedi i .
igizdic @ 22.5.2012. 19:37
Zasto ste makli najbolju stvar sa sajta? Stari prikaz programa je bio odlican!
bozoli @ 22.5.2012. 19:47
Ljudi, dajte molim vas PROČITAJTE CIJELI THREAD PRIJE NEGO ŠTO OBJAVITE POST!
Ekipa će vratiti stari prikaz programa. Over. Finito. Caput.
foto_mag @ 22.5.2012. 19:57
Dosta dobar dizajn, pa ću prvo počet hvalit ga za razliku od ostalih u segmentu pretraživanja filmova serija, programa, po žanrovima na gornjoj traci, ali je nedostatak prelednosti vodoravne "trake nam stare" desna rubrika odabira regionalnih kanala i dolje satelitskih. Također mi se više sviđao stari Magazin sa vijestima na vrhu stranice. Od ovoga što sam ja i ostali korisnici napisao, napravite jednu ali nam vrijednu stranicu, ili nam vratite staru kao opciju za uključenje. U protivnom moramo početi tražiti neki bolji raspored na tv-u.
P.S. Nezan kome je palo na pamet okomiti katastrofalno loš i nepregledan raspored, kada su to svi proizvođači tv-a na današnjim uređajima, pa i DVB-t komponentama napravili vodoravni prikaz programa kakav ste imali. Ča ki IPTV-i imaju vodoravni prikaz. Svaka čast na trudu, ali ovaj je put podbacio.
bozoli @ 22.5.2012. 19:59
Evo, pozitivan komentar: stranica profila je mnogo, mnogo bolja. Kao doma sam sad. Samo tako nastavite 
božidar trbušić @ 22.5.2012. 20:00
Stari je program bio mnogo bolji od ovoga,Vrlo nepregledno.Vratite na staro.ovaj eksperiment nije dobar!
bozoli @ 22.5.2012. 20:01
Eh, i zaboravila sam reći:
prijetiti je užasno nepristojno! 
bozoli @ 22.5.2012. 20:03
O, Božidare, pobogu, pročitaj 2. stranicu ove teme. I svi koju su odlučili da će se žaliti na "Vvertikalni prikaz programa".
ekran @ 22.5.2012. 20:44
DA, zbilja ste nas mogli upozoriti! Sramota!
dalipuzi @ 22.5.2012. 21:01
ma dajte ljudi!1prvo procitajte sta su vam napisali kako i sta da trazite,malo se potrudite i bice vam bolje nego pre.meni je bar bolje kad sam proveo malo vremena na stranici.sad je super sve pohvale
aya @ 22.5.2012. 21:30
Kaj sad - ne radi ni PP? Ni chat?
bozoli @ 22.5.2012. 21:48
Usput, gdje je gumbić za čet?
I postoji li gumb za brisanje videa na profilu?
I... @gordan - svaki drugi put mi dugmić za unos videa na profilu ne radi.