željko tudjman @ 21.5.2012. 11:25
novi izgled je bezveze,pretrazivanje je komplicirano i veoma sporo jer ukoliko ujutro pretrazujemo program za navece to scrollanje traje predugo... velikim minus za novi dizajn
potlim23 @ 21.5.2012. 11:36
Sve super, jedino mi je kod starog dizajna ipak bilo lakše pretraživanje TV programa u horizontalnoj liniji i zbog onog 'fičera' sam maltene svakodnevno i posjećivo vašu stranicu, a ovako ću još razmislit hoće li to biti slučaj.
nea_nemesis @ 21.5.2012. 12:01
Da, definitivno je bio bolji horizontalni klizac programa, posebno jer su se tako najbolje vidjela vremenska preklapanja emisija, ovako je to potpuno izgubljeno. 

Ostale stvari - kako tako, ali gasenje horizontalnog scrolla je veeeliki minus.
seljankica @ 21.5.2012. 13:08
meni se bas svidja novi dizajn,mozda bas zato sto je novi pa ga treba malo "istrazivati" 
mjestopodsuncem @ 21.5.2012. 14:31
pridruzujem se kuknjavi zbog gubitka preglednog horizontalnog scrolla, kakvog nema ni na jednom drugom sajtu, kao i dvojbama hocu li zbog toga vise koristiti ovaj sajt. Ovo sto sad imate ima i na drugim sajtovima. Ono je bilo nesto sto nema nitko. Cija je to glupa odluka? Otpustite ga.
Jedina mana onoga je bio animirano skrolanje pri loudanju, koje je nepotrebno jelo resurse, i (npr.) na netbookobvima s manje memorije usporavalo loudanje stranice. Moglo se je jednostavno staticno pojaviti na trenutnom danu i satu. Animacija nije pridonosila bas nista.
Sam layout, medjutim jest, kao sto rekoh (ja i drugi).
Vratite ono ili cete izgubiti dio dosad vjernih posjetitelja, GARANTIRANO.
pozdrav.
hitman_4 @ 21.5.2012. 15:18
meni se sviđa novi dizajn.svaka promjena je dobra i pozitivna.sviđa mi se top lista članova,prikaz svih filmova i serija,koje smo ocijenili.malo još stabilizirajte stranicu npr. na firefoxu je nemoguće poslati komentar,mogućnost lajkanja komentara,...stari dizajn je ipak bio pregledniji i jednostavniji,to je valjda zato što sam još uvik u fazi privikavanja na novi izgled
karakteran @ 21.5.2012. 15:29
nešto je bolje, a nešto lošije. mislim da je promjena ipak pozitivna, lakše nađem natgeo wild i lakše se uredi profil. volim kad se ide na novo što češće to bolje, estetski je prihvatljiviji od prošlog.
natasa74 @ 21.5.2012. 15:56
I ja se pridružujem kuknjavi za starim dizajnom, bio je pregledniji i jednostavniji u svakom pogledu
aya @ 21.5.2012. 16:24
Kao i kod svega novoga, trebat će vremena da se priviknemo. Mhhh...ako baš moramo
!
No - neke stvari ne mogu pronaći:
1.nema chata (ili ga ja ne vidim)
2. osim jednog videa, nestade glazba sa profila
3. jel se ocjenjuje sa onim malim kalkulatorom i kako?
4. gdje su preporuke?
5. pri ulasku vidim da ima poznatih online, ali se ne vidi koga?
gordan @ 21.5.2012. 17:08
Nije još sve dovršeno.
Chat će biti dodan... zapravo, zajednički shoutbox, isto tako i pregled online korisnika.
Horizontalni pregled programa ćemo vratiti kao opciju kroz par dana.
Ocjenjuje se malim kalkulatorom. Upiše se ocjena i stisneš gumb "=".
Ovo s preporukama ne razumijem?
potlim23 @ 21.5.2012. 17:27
Lijepo od Vas što uzimate u obzir mišljenje korisnika. Palac gore za to! Juhuuu dobit ćemo horizontalni pregled programa 
bposavec @ 21.5.2012. 17:45
Malo mi je sve čudno. Uz to, pokušavam na dnevni pregled kanala dobiti ono kaj sm odabral pod mojim kanalima - ali i dalje mi prikazuje redom HTV1 pa nadalje?
Je li to neka nedorađenost?
gordan @ 21.5.2012. 17:49
@bposavec: na naslovnici postoji bug koji ćemo riješiti, ali klikom na "moji kanali" trebali bi se prikazati kanali koje ste odabrali.
marusijo @ 21.5.2012. 18:35
Svaka čast da radite na novitetima ali ovaj je za posrati!!!!!!!!!!!!
djagic @ 21.5.2012. 18:41
Moze li i vertikalni skrol na TV rasporedu?
gordan @ 21.5.2012. 18:46
Raspored se na naslovnici može "skrolati" pomoću linkova iznad (trenutno, ujutro, popodne, navečer, ponoć).
Isto tako ako kliknete na naziv kanala otvorit će se kompletan raspored za taj kanal preko cijele stranice.
istokblues @ 21.5.2012. 19:48
moram priznati da sam se prijavijo samo da iskažem na nezadovoljstvo ovog nepreglednog programskog TV vodića - HORIZONTALNO !!!!!!!! kao što je i bilo i ne pravite neke glupe novotarije tamo di ne treba jer je bilo dobro i puno bolje nego sad jer sad nemam pojima što se sad u ovo vrijeme događa nego moram gledati svaki stupac da skužim u koliko je sati i što - moram priznati da ste me skroz razočarali - a di su ostali programi kao Discovery , Nacional Geographic ...... Ajme dajte ne pravite gluposti !!!!! Dizajn je sranje ako nema funkciju -JEDNOSTAVNIJE -BRŽE -PREGLEDNIJE - to je što se traži !!!!! - lipi pozdrav i sve najbolje vam želim !
gordan @ 21.5.2012. 20:09
@nia: ne kužim u čemu je problem s Firefoxom. Ja tipkam u firefoxu. Ako može malo detaljnije objašnjenje bio bih zahvalan. Tražilica radi, izbacuje rezultate dok tipkaš. Kad lupiš enter ne radi. To je bug...
@istokblues: evo, barem smo te natjerali da se prijaviš :). Horizontalni program ćemo vratiti.
Gdje su ostali programi? Poslagani su po grupama da ih se lakše nađe. Klik na "dokumentarni kanali" i dobit ćete pregled trenutnog programa na svim dokumentarnim kanalima.
Zelena traka na programu označava emisiju koja je u tijeku (i pokazuje progress) - trenutna emisija i one koje slijede bi se trebale vidjeti iz aviona.
ekran @ 21.5.2012. 20:12
Meni se baš sviđa Kino i Dvd. Sve ste stavili na jednu stranicu.
Ostalo sve plus pet!
nenad25 @ 21.5.2012. 20:19
Horizontalni prikaz je bio ono pravo. Pogledao sam TVprofil.net, ali sam od njega odmah odustao, jer takav prikaz imamo i u novinama - nepregledno. Horizontalni prikaz gdje odmah vidimo koliko koja emisija traje i što se istovremeno prikazuje bilo je iznimno korisno. Kad sam se malo prije logirao doživio sam totalno razočarenje i pomislio: ode dobra realizacija u povijest, neću se više ovamo vraćati. No u forumu sam srećom pročitao da ćete vratiti horizontalni prikaz. Ako ga ne vratite - bye-bye od mene!
Uspješno ste isprogramirali složeni problem horizontalnog prikaza i to odbacili u korist jednostavnog vertikalnog - koja šteta.
Pridružujem se jednom ranijem mišeljnju da je animacija dolaska do tekućeg vremena potpuno nepotrebna i iritantna.