aya @ 23.5.2012. 18:42
Pih - kakva je to prijetnja? Da ćemo chatat negdje drugdje? Pa morat ćemo, ako tu ne bude chata! 
gordan @ 23.5.2012. 20:15
Strpljenja, draga, ne ljutiti šefa. Ima puno briga, a još ga žena davi i dijete traži novce
Prestani iznositi privatne podatke o forumašima, jer to je ozbiljan prijestup
.
A nickovi... jbg... šlampav sam.
Bit će bolje.
aya @ 23.5.2012. 20:20
@ niA - nemam ja kaj ljutit šefa...on je tu zbog nas, a ne mi zbog njega! Jel' da šefe? 
@ gordan - možeš se ti sprdat, ali dobro ti je Solarys rekao.....neki članovi očito imaju privilegiju nekažnjenog kršenja forumskih pravila, a koja su - to ti najbolje znaš, ti si ih objavio!
gordan @ 23.5.2012. 20:29
Šefe, ljudi vole reality shows 
Jel? Može se zaraditi na tome? Mislio sam zatočit par muha u čašu s ventilacijom i da to streamamo na mojtv. Seks scene će bit cenzurirane da mogu i djeca gledat. Preko prostih riječi ići će bzzzkanje. Vat ju sej?
Tužit će nas Društvo za zaštitu insekata ali na toj tužbi i temeljim žestoku medijsku promociju (jel se to kaže "viralno"). Baš ćemo ići đonom.
gordan @ 23.5.2012. 20:46
neki članovi očito imaju privilegiju nekažnjenog kršenja forumskih pravila, a koja su - to ti najbolje znaš, ti si ih objavio!
Ah da... dugačak generički tekst sitnih slova. Je, sjećam se.
A prije bih rekao da neki članovi imaju privilegiju da ne čitam njihove postove. Zato sam i napisao - izaberite moderatore, i oslobodite me muke.
aya @ 23.5.2012. 20:49
Šefe, prestani visit na forumu i primi se posla! Pritužbi ko u priči! 
gordan @ 23.5.2012. 22:15
U IE9 radi, samo se indikator ne miče. IE8 me uopće ne interesira
.
gordan @ 23.5.2012. 22:51
Nisam još napravio sučelje za to... Ali hoću.
karakteran @ 24.5.2012. 9:58
imam windows 7, browser google chrome, ali ikonica mi je i dalje crna, a ne crvena kao prije. odem kod frenda jučer (windows 7 pro, google chrome) njemu prikazuje crvenu ikonicu. jel može za sve chrome browsere univerzalna crvena please? 
pisat se u chrome može, ne upali uvijek iz prve, al treba više puta kliknut na prostor za post i nema problema 
chrome:

IE9:

btw, kad želim otvoriti prozor za emotikone i umetanje slike po drugi puta sažme se u malu kockicu bez ičega. kad kliknem na maximize onda se otvori preko cijelog ekrana

ameba @ 24.5.2012. 10:12
Prikaz programa
1) Navigacija (Fitts' law) - osim broja klikova, važna je i udaljenost koju mouse treba prijeći. Moglo bi se staviti strelice << ^ v >> na jednom mjestu (npr. dolje lijevo) da budu na okupu. Umjesto dva polja (Down/Left) staviti 4 polja:
LLUURR
LLDDRR
ili nešto grafički, kao na daljinskom.
2) Prikaz vremena - ponekad nije odmah jasno na koju crticu se vrijeme odnosi, lijevu ili desnu. Na satovima nije duža crtica svakih deset minuta, već su istaknute svaka peta ili 15-a minuta. Moglo bi se staviti duga crta svakih 15 min, a kratka svakih 5. Ili nekako istaknuti vrijeme i pripadajuću crticu drugom nijansom, ako to ne bi bilo prešareno.
Inače vidim (4?) promjene na novom starom prikazu programa, je, bolje je. 
Edit: 1b) ili 3 polja, kad se postavi vrijeme, bitnije je vertikalno skrolanje po kanalima
gore lijevo i dole lijevo: ^ v <<
karakteran @ 24.5.2012. 10:22
evo još jedne zamolbe, čisto zbog praktičnosti volio bih da kad kliknem na program "moji kanali" budu odmah ispod da ne idem mišem (tj. prstom) skroz dijagonalno dole ako želim vidjet što me najviše zanima. prvo naravno gledam njega i zato mi je bitno da mi bude što bliže.

moshing @ 24.5.2012. 13:17
daj ne cjepidlačite, veliku gresku ste napravili sto ste vratili ovaj time line grid, bolje je bilo ono horizontalno, mnogo mnogo preglednije. predlažem adminu fino da razmisli prije nego poslusa nekog tamo forumasa....
aya @ 24.5.2012. 14:17
Nije da je bitno...ali, malo mi je čudno da baš svi novi članovi portala imaju 30 ili 32 godine! 
gordan @ 24.5.2012. 14:41
daj ne cjepidlačite, veliku gresku ste napravili sto ste vratili ovaj time line grid, bolje je bilo ono horizontalno, mnogo mnogo preglednije. predlažem adminu fino da razmisli prije nego poslusa nekog tamo forumasa....
Moći će se odabrati - timeline ili vertikalni - za par dana. I nismo poslušali tamo nekog forumaša... javila se masa ljudi, na forum, mail...
Osim toga kad se pisalo o tome, nisam vidio da se itko javio i rekao da mu se sviđa vertikalni pregled. Ali to valjda tako ide. Sad očekujem kukanje za vertikalnim rasporedom.
cokoladna @ 24.5.2012. 15:16
meni je ovaj stari horizontalni pregdled nepregledan :) nekako mi je presiv, treba mi sto godina da se snađem. Ja bih malo boje u rasporedu imitiranja, bar ovo sto traje da je u nekoj boji...
cokoladna @ 24.5.2012. 15:20
i da, novi mi je bio bolji jer je ono sto traje pocinjalo od iste visine a ovako jedno lijevo, jedno desno, tamo, ovamo, sve u istom tonu nista ne razlikujem na prvu!
gordan @ 24.5.2012. 15:22
hahahahaha... predobro...
ameba @ 24.5.2012. 15:33
U novom prikazu programa, se moglo uočiti i pročitati koje su kratke emisije.
U starom (timeline) prikazu se bolje vidi cjelokupna slika, rekao bih da je za vizualne tipove (to je većina muških).
Prvi bi onda bio Verbalni tip (tip zvan Wanda?) 
> Moći će se odabrati - timeline ili vertikalni