Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

KOJI JE OVO FILM

1 2 3
  • #31
    0 0

    postova:494
    beno @ 2.10.2010. 9:03
    l lava koji je stalno spal
    doom
    Razroki lav Clarence :D

    a možda i nisi gledao tu seriju!
    Auran
    JAO, uzasno mi je poznata ova muzika na spici!
  • #32
    0 0

    postova:494
    beno @ 3.10.2010. 22:46

    Kad nitko ne zna prvi film, idem pitat jos nesto (al mislim da sam i ovo pitao vec)

    Sjeca li se tko crtanog o zivotinjama u kojem su zivotinje odlucile proslavit dikobrazov (mislim cak da ga je netko nazvao Dikobraco) rodjendan i iznenadit ga. Sjecam se scene u kojoj je on tuzan isao po selu/sumi, misleci da svi pripremaju slavlje za nekog drugog te ga je netko zamolio kroz prozor da stavi prst na poklon da zavezu masnu (ne znajuci da je to vani on, naravno). Ostatak crtica je on tako depresivan hodao uokolo s tim paketom na prstu.

  • #33
    0 0

    postova:19
    zappap @ 3.10.2010. 23:09
    a ko se sjeca one serije daktari... o veterinaru u africi koji je imal lava koji je stalno spal i cimpanzu itd...
    doom

     Čimpanza Judy...subote više nisu iste.
  • #34
    0 0

    postova:494
    beno @ 4.10.2010. 15:06

    Jos jedna dobra serija nase mladosti (offtopic):

  • #35
    0 0

    postova:494
    beno @ 4.10.2010. 18:10

    TO JE TO!! TNX!!!  :)

     

  • #36
    0 0

    postova:311
    auran @ 6.8.2013. 11:18

         Pozdrav društvo! Negdje u vrijeme ratnih godina početkom devedesetih bio sam pogledao dva filma kojima se nikako ne mogu sjetiti naslova iako ih već jako dugo vremena tražim posvuda na internetu, pa odlučih pitat vas ako ih se netko slučajno sjeća. 

         1) Radnja prvog filma se odvijala, ako se ne varam, u Africi. Naime, dva starca su upravljala vlakom koji je putovao raznim područjima, a da nitko od putnika osim njih dvojice nije znao kuda to taj vlak ide. Na krovovima vagona su se nalazili stražari s puškama koji su odbijali razbojničke bande i pljačkaše od vlaka koji se vrlo rijetko zaustavljao kako bi pokupio gorivo za svoju parnu lokomotivu. U zadnjem vagonu se nalazila jedna žena zbog koje su se jednom prilikom bili zaustavili uz nekakvu rječicu kako bi se ona mogla okupati i tom prilikom bili napadnuti. Na ovom mjestu sam prestao gledati film, a ovo što sam napisao je sve čega se od radnje mogu sjetiti.

         2) Drugi film je crno bijeli, a radnja se odvijala u nekakvom malenom gradiću - noću. Tema su bili vampiri. Sjećam se samo jedne noćne scene u kojoj lik mahnito veže vijence češnjaka posvuda oko svog kreveta, zatim pogleda kroz prozor i ugleda crne spodobe kako polako izlaze iz pokrajnjih uličica na glavni gradski trg. Dugo sam tražio ovaj film po Imdb-u i internetu, ali ga nisam našao. Stariji je i vjerojatno jedan od prvih vampirske tematike.

         3) Treće pitanje se odnosi na jednu seriju koju sam kao klinac gledao na talijanskoj televiziji, a bila je o prijateljstvu između kujice Lassie i jednog dječaka s farme i pustilovinama koje su svakodnevno doživljavali. Serija je bila crno bijela, a jedino čega se sjećam je uvodna špica u kojoj Lassie trči udolinom, a sa strane nje se obrušava lavina, te kad ujutro uskoči kroz prozor u dječakovu sobu, ovaj se budi i gladi ju po glavi. Potražio sam sve serije i uvodne špice koje sam uspio naći na internetu i You Tubeu, no niti jedna nije bila od ove serije. Lijepi pozdrav.    

  • #37
    2 0

    postova:2916
    gorlock @ 6.8.2013. 13:18

    @Auran, što se tiče prvog filma premalo informacija, očito se radi o westernu, a mislim da sam ih gledao više na tu tematiku iako se niti jednog ne mogu sjetiti imena.

    Što se tiče serije - sorry pojma nemam,

    A vampiri crno bijeli u noći hm, ključno je da li se radi o Draculi ili samo o vampirima, ako su vampiri mogao bi biti recimo: Vampires Of The Night iz 1914 iako ne mora nužno biti, no po svemu što si napisao bit će  da je to. 

    Ako je Dracula u pitanju, tada bi to mogao biti film Dracula iz 1931 sa Belom Lugosi možda i najslavnijim vampirom tj. glumcem u ulozi Dracule.

  • #38
    3 0

    postova:311
    auran @ 6.8.2013. 20:00

         Taj film sa vlakom jako je sličan filmu Dark of the Sun, ali mislim da nije taj. Koliko se sjećam dva glavna lika su bila bradata (ili bar jedan od njih) i više su ličili na nekakve kauboje ili trapere, a na krovu vlaka ili na otvorenom vagonu bili su vojnici s mitraljezima korištenima za vrijeme Prvoga svjetskoga rata tako da je radnja morala biti smještena u prvih 20-tak godina 20.st.

         Što se tiče ovog vampirskog, Dracula i The Last Man On Earth nisu, ali bi možda mogao biti ovaj Vampires Of The Night, iako nisam uspio provjeriti, ali mi sam naziv nekako zvuči. I da, radilo se samo o vampirima, Dracule nije bilo.

         Zahvaljujući linku uspio sam naići na slike glumačke postave serije Lassie koje se sjećam, ali onu uvodnu špicu što sam spomenuo u gornjem postu nisam našao. No nema veze.

         Gorlock i Senilno magare puno vam hvala na trudu, ako ništa drugo dali ste mi ideje što bih mogao pogledati. Lijepi pozdrav. Osmijeh    

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala