Sad vidim da su pravi ljudi skužili pravo značenje mog kratkog i jasnog posta... Al evo objašnjenja za svađalice... Krhka sam i emotivna ženskica pa mi nije lako gledati teške ratne filmove, takvu bol i patnju i slično, jel... Mislim da nikad ne bih mogla služiti vojni rok, a vjerojatno postoji i razlog zašto ga žene ni ne služe (osim u rijetkim zemljama)... Ovaj ratni (ali prije svega možda ipak akcijski) film sam pogledala, do kraja (kojeg nisam iščekivala, naprotiv, htjela sam da film traje još i još...) odličan je, patila sam dosta
, ali moj konačan sud je takav kakav je 
A sad, jel sam luda, jel sam mazohistica i ostale psiho-procjene... samo izvolite ako vas to zabavlja... 
I ne, uglavnom ne volim cinelady, ali ni cineman odabire, ili kak se to već zove... Općenito trpanje stvari u ladice nije moj stil i nisam slala takvu poruku, al dobro... To je marketinški trik na koji ne nasjedam, ne treba mi takav paket da bi odabrala film, platila kartu i ušla u kino... Definitivno nisam tipična ženska (MRZIM šoping, npr.), ali nježna i emotivna generalno jesam. Još nešto Alexije? ...