Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
U planu i remake filma Das Boot
Kultni njemački film iz 1981. godine "Das Boot" će možda dobiti svoj suvremeni remake

U planu i remake filma "Das Boot"

1 2
  • #1
    2 12

    postova:258
    alexije @ 25.6.2015. 18:16

    ni original nije gledljiv, kamoli remake.

  • #2
    5 3

    postova:22
    jkd01 @ 26.6.2015. 11:11

    *ebali vas rimejkovi...

    Ne dirajte ovo remek djelo

  • #3
    6 4

    postova:1091
    yuma @ 26.6.2015. 15:54

    Ja sam žensko, al meni je ovaj ratnoakcijski film jedan od najboljih filmova svih vremena!!! <3  Poljubac

  • #4
    2 5

    postova:258
    alexije @ 26.6.2015. 17:41

    znači li to ako si žensko da tvoj sud vrijedi manje ili više ako su pitanju ratni filmovi? nisam shvatio ono "ja sam žensko" u početku rečenice. kakvu ulogu to treba imati u potkrijepi tvoje tvrdnje o "najboljem filmu ikad"?

  • #5
    6 1

    postova:2527
    bearfoot @ 27.6.2015. 11:56
    Ne postoji aseksualan svecenik
  • #6
    2 4

    postova:258
    alexije @ 27.6.2015. 13:16

    dakle ako sam dobro shvatio "ratni filmovi su out za nas žene mi volimo soft i melankolično, ali das boot je baš takav pa ga lajkamo"?

  • #7
    4 0

    postova:197
    silkycoco @ 27.6.2015. 15:10

    Alexia ima pravo. Svaki put kad je u Cinestaru ona Cinemen projekcija su filmovi na koje bih ja išla, ali ne, Cinelady projekcija znači ekstra bljutavi ljubić koji se gleda s frendicama i cmolji jer sve čekaju princa na bijelom konju i na razini su ekipe iz Seksa i grada. 

    Hm. Ja sam nekog srednjeg roda jer cmoljiće nikako ne volim, ratni su mi ok, ali trileri i akcići su mi najdraži. 

  • #8
    2 3

    postova:258
    alexije @ 27.6.2015. 15:27

    ja gledam sve osim sci-fi, horror, fantasy, family i musical. može čak i romance Osmijeh primjer: Breezy (1973).

  • #9
    7 4

    postova:2527
    bearfoot @ 27.6.2015. 20:35

    kužim da ne razumiješ napisani tekst i da su ti potrebna dodatna objašnjenja na nivou predškolskog uzrasta, kužim i da ne razumiješ žene ali da ti, ipak filmski znalac, ne razumiješ vrijednost ovog filma, to ne razumijem...ultimativni film, sa svim elementima koji čine vrijednost jednog filma...povijesna autentičnost, vjernost scenografije, atmosfera, gluma, drama, dileme, napetost, akcija,,,dakle sve što je potrebno da gledatelju prenese priču i unese ga u priču...a opet sjetivši se tvojih postova, pa i čitajući ovaj tvoj zadnji...sve razumijem, samo mi je trebalo malo upregnut medvjeđi mozak

  • #10
    3 5

    postova:258
    alexije @ 27.6.2015. 22:20

    za dobar film nije nužno imati sve to što si nabrojao (povijesna autentičnost, vjernost scenografije, atmosfera, gluma, drama, dileme, napetost, akcija) jer ni the imitation game npr. nije povijesno autentičan pa je 10/10, vjernost scenografije, a kao svi gledatelji su stručnjaci za WWII podmorsko ratovanje pa ih smeta svaka netočnost, atmosfera (?) što je to kiša oblaci...? vedra, tmurna? "drama, dileme" jesus!, biti ili ne biti pitanje je sad tko nema tu dilemu u filmu gubi na kvaliteti (!?) napetost, da li je the imitation game napet kao das boot? ne! da li ima akcije u TIG kao u das boot? ne! i?

    TIG je majka za ovaj Das boot u svakom pogledu. i još ima ono što DB nema i neće nikad imat, 4 ključna elementa za dobar film: pitkost, strast, jednostavnost i nenametljivost kojom te prikuje za ekran, a ne da opterećen dosadnim periodima gledaš na sat kad će Das Boot završit. kolko ono ima directors cut? 200 minuta? mazohizam.

    jedino što je bitno je da li je film dosadan ili nije. a ovo precjenjeno čudo je dosadno!

    ni neke u debeloj manjini napete scene ne mogu pokrpati kratere dosade i razvučenosti koje se protežu kroz cijeli ovaj film i izuzetno efektno ubijaju volju za gledanje (ona scena slavlja u nekoj birtiji prije polaska na zadatak teški iritantno dosadni razvučeni trash), a gluma u tim scenama da ti se želudac okrene napadno teatralna, strahovito iritantna, expresno te tjera da odustaneš.davno sam ga gledao pa se ne sjećam svega imao bih što nabrojati.

    nije to film kalibra sophie scholl i die untergang dvije sjajne njemačke ratne drame koje u svemu nadmašuju ovaj precjenjeni uradak. pa usporedite ga s npr. where eagles dare! ta oba su ratne drame!

    nikad mi neće biti jasno zašto ovaj film uživa kultni status, the warriors je jedini kultni film koji mi sad pada na pamet i iako čisto isprazan i šminkerski uradak za das boot je televizija u boji.

    1/10.

  • #11
    9 4

    postova:2527
    bearfoot @ 27.6.2015. 23:00

    e meštre nepismeni, baš sam se uneredio od straha pred takvim kapacitetom... ne treba se pravit znalac s tobom, ti se pokopaš čim nažvrljaš dva reda...kakve veze ima TIG...hahahahaha...pazi TIG!!!! sa ovim filmom...to samo u tvom svemiru, onom najvećem, može biti uspoređeno....što je tu poveznica? drugi svjetski rat?...besmisao tvojih nepovezanih misli pretaće se u besmisao pisane riječi koje veze nemaju sa životom generalno a kamoli s ovim filmom...spusti se malo među normalne ljude iz tih svojih oblaka djetinje mašte i djetinjih komentara, punih te lažne samodopadne note ...razumijemo svi da si jedinstveno biće puno kvaliteta koje društvo još nije prepoznalo kao takve, da si ispred vremena sa svojom čarobnom ikonicom na koju klikneš i besplatno gledaš najomiljenije i jedino najbolje filmove, jer imalo lošiji filmovi ne zaslužuju tvoje vrijeme više od dvije tri minute budući bi mogli umanjiti tvoj izoštren osjećaj za kvalitetu, čistu, izvornu, božansku, jedinu mjerodavnu od početka filmske umjetnosti do danas koju samo tvoje oko može prepoznati čim reflektirana svjetlost dotakne tvoju čistu i neiskvarenu zjenicu... reci meštre od učene i konstruktivne rasprave što to čini dobar film? koji su to elementi staviš li na stranu subjektivne sklonosti i ukus? što je to, koji su to elemnti koji čine film kultnim? što je kult? reci ti meni? misliš li da kultni film podrazumijeva kvalitetu u vidu doprinosa filmskoj umjetnosti? vidim da si u međuvremenu već editirao svoj post...baš si jadan...šakica jada...eto... ija gubim vrijeme i spuštam se na tvoj nivo...

  • #12
    3 2

    postova:258
    alexije @ 27.6.2015. 23:06

    TIG je ratna drama slično kao i DB. nisu isti, ali su slični i usporedivi. a usporedio sam ih da ti pokažem kako nije bitno ono što si naveo. TIG nimalo spektakularan šije "spektakl" DB u najbitnijem segmentu - nije dosadan! dakle kvaliteta je u jednostavnosti, a DB u nekim dijelovima nepotrebno komplicira i prelazi u dosadu!

    nisi opovrgnuo ni jednu tvrdnju koju sam naveo pa po običaju ideš na čovjeka. a vidim da te peru i kompleksi, koje si do sada manje više uspješno skrivao, mislio sam da ti je ego zacijelio.

    pročitaj još jednom moj prethodni post, možda nešto naučiš, ništa bitno nije editirano, smisao je ostao isti.

    mogao sam DB usporediti i sa Where Eagles Dare po žanru su gotovo identični i opet bih isto rekao.

  • #13
    5 4

    postova:2527
    bearfoot @ 28.6.2015. 9:13

    ništa bitno nije editirano....ahaahahaaa, ništa bitno???....e jado...  pa nisi mi ništa ni odgovorio?? koji su to bitni elementi dobrog filma? što ga čini? što je kultni film? u čemu je razlika između kultnog filma i objektivno vrijednog filma u doprinosu filmske umjetnosti? na takvoj tvojoj infalntilnoj razini se na sreću ne može debatirati... tvoj izričaj je na nivou prkosnog i inatljivog malog djeteta, cendravog jer ga je mama obrisala musavog od čokolade a on ne voli da ga mama briše...kad "narasteš" i stasaš, pročitaš malo knjiga a ne samo portal "dnevnohr", kad pogledaš od početka do kraja i "smeće" od filmova javi se onda za neku raspravu dostojnu barem ovog portala, ako ništa bolje...DBWEDTIG i tebi...

  • #14
    4 3

    postova:258
    alexije @ 28.6.2015. 9:26

    svi odgovori na tvoja pitanja sadržani su u mom najdužem postu. sve je lijepo objašnjeno zašto das boot nije dobar film, a kultnim su ga valjda proglasili kritičari. ja nisam ni jedan film proglasio kultnim prenosim samo ono što se smatra u javnosti, a to nije ni tema, tema je da li je film loš ili nije. i ne vrijeđam nikoga za razliku od tebe koji ne možeš napisati ni jednu jedinu rečenicu, a da ne vrijeđaš, omalovažavaš, ponižavaš, ismijavaš, izmotavaš, falsificiraš i pljuješ po čovjeku kada ostaneš bez argumenata za suvislu raspravu. to dovoljno govori o tebi i kakvi te kompleksi peru i kakvo ti je znanje.

  • #15
    5 4

    postova:1962
    aya @ 28.6.2015. 15:58

    gordane, jel tebi ovaj alexije nekaj u rodu, pa ga još nisi banirao ili u čemu je stvar? Imaš prijava na hrpe, čovjek trola i vrijeđa ostale članove portala, koristi 5 profila......zbilja ne znam kaj ti još treba?

1 2
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala