Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Prvi domaći filmski kanal počeo s emitiranjem
CineStar TV za sada će moći vidjeti svi korisnici B.neta, Max TV-a i Iskon.TV-a, pregovara se i s ostalima

Prvi domaći filmski kanal počeo s emitiranjem

1
    0 0

gorlock @ 8.6.2009. 21:24

NEKAKO MI SE ČINI POZNAT OVAJ TEKST Laughing:

CineStar TV u sve više kućanstava
    CineStar TV stigao i u B.netov analogni paket
    mPortal, 3.6.2009 u 22:51Autor teksta:

Očekivano, ubrzo nakon starta u ponudi T-comove IPTV platforme MAXtv, prvi hrvatski filmski kanal CineStar TV startao je i u okviru analogne ponude kabelske televizije B.net. Zasad, kanal je dostupan isključivo korisnicima B.neta u gradovima Zagrebu, Velikoj Gorici i Splitu, a očekujemo da bi se ubrzo trebao pojaviti i u ostalim gradovima gdje postoji B.net kabelska mreža.

ImageKao što smo već spomenuli, kanal je krenuo u okviru analogne ponude, odnosno u okviru analognog osnovnog paketa dok ga u digitalnoj ponudi zasad nema.

Pošto se frekvencija emitiranja CineStar TV-a u analognom paketu razlikuje od grada do grada, preporučamo skeniranje svih frekvencija ili posjetite naš portal za nekoliko dana kada ćemo objaviti frekvencije CineStar TV-a za sve gradove.

Očekujemo da će novi filmski kanal do početka službenog emitiranja (ponedjeljak, 8.6.2009 godine) postati dostupan svim B.net korisnicima te da će krenuti i u digitalnom obliku što će osigurati značajno kvalitetniju sliku i zvuk od one koju pruža analogni paket.

foto: satelitskiforum.com, član Soundvision
    Image

Tako je CineStar TV prije samog starta emitiranja programa osigurao dostupnost u više od 250.000 hrvatskih kućanstava (150.000 MAXtv i više od 100.000 koliko ih ima B.net) što je za sam početak i više nego solidna brojka. Nadamo se da će i ostale digitalne platforme u Hrvatskoj (Digi TV, Total TV) u svoju ponudu uvrstiti ovaj vrlo ambiciozni projekt domaćeg filmskog kanala.

(mPortal.com.hr)

0 0

gordan @ 8.6.2009. 22:17

To je press release. Iz Cinestara su molili da se vijest ne objavi dok ne krenu s programom.

Ti si Sherlock ili Gorlock Laughing?

0 0

gorlock @ 8.6.2009. 22:39

To je press release. Iz Cinestara su molili da se vijest ne objavi dok ne krenu s programom.

Ti si Sherlock ili Gorlock Laughing?

gordan

A ti si im uslišio molbe Laughing, pa tko si onda ti ? Laughing

Svejedno tekstovi su Vam slični, što će reći da ste nešto da ne budem grub, prepisali. Laughing

0 0

gordan @ 8.6.2009. 22:57
    Ej, šerloče.. press release.. da, prepisan je Laughing. Žao mi je sad što sam ti uopće odgovarao Laughing. Neću više.
    0 0

gorlock @ 8.6.2009. 23:26
    Ej, šerloče.. press release.. da, prepisan je Laughing. Žao mi je sad što sam ti uopće odgovarao Laughing. Neću više.
    gordan

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

.....jao kakav si ti genijalac nemoj više LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

a što se tiče : "Ej, šerloče.." vidim sad ide te i gramatika ali ne hrvatska, LaughingLaughingLaughing tko li je to rekao piši kako se čita ili čitaj kako se piše ili tako nešto ??? LaughingLaughingLaughing

A kad već spominješ Holmes-a, pa znaš da sam ja dobro informiran (u prijevodu informisan ("šerlok") za tebe)) LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing 

Nemoj se truditi odgovoriti već znam tvoj odgovor LaughingLaughingLaughingLaughing

U svakom slučaju bitno da je krenuo cinestar-ov kanal, dugo najavljivani i očekivan.

Gdje se skrio Cinestar TV?
    Cinestar TV - karika koja nedostaje
    mPortal, 28.4.2009 u 02:18Autor teksta:

Sjećate li se Cinestar TV-a, domaćeg filmskog kanala kojeg smo najavili prije više od 2 mjeseca? E, pa vjerovali ili ne Cinestar TV nažalost još uvijek nije krenuo sa emitiranjem iako je rok za kada je najavljen start emitiranja već odavno prošao. Pa, što reći na sve to? Šteta.

Reci mi molim te ipak što je ovo ? press press release release ? LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

0 1

aya @ 11.6.2009. 13:31

Ok vas dvojca, dosta bi bilo!

Kao mala djeca ste! InnocentInnocentInnocentInnocent

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala