Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Na televiziji: Pop kultura?
Gdje su nestali Hit Depo, Cro Pop Rock, Top DJ Mag, Metalmanija, Izvan struje, Večeras s vama, Pravo vrijeme, Crno bijelo u boji...?

Na televiziji: Pop kultura?

1
    0 0

imba @ 26.2.2009. 14:59
     slažem se, pravo je žalosna ovakva današnja situacija gdje se guraju samo tračevi i skandali, a sve drugo je stavljeno po strani.   Naravno, za narodnjačke koncerte se uvijek može sve znati na vrijeme.
    0 0

gor @ 26.2.2009. 15:59
    Zbilja je nevjerojatno da nema takvih emisija. Možda Tv kuće misle da smo totalno zaglupili i da uopće ne treba predstavljati ovakav oblik kulture, koja je priznajmo, ipak najbliža širokom krugu ljudi. Dobro si rekao i marketinški vrlo zanimljiva te je sve to još puno gluplje. Vratiti ću se na jedan svoj nedavni komentar i reći da je problem u tome što nekvalitetni ljudi (po baki i stričevima) rade tamo gdje im nije mjesto, a kvalitetni koji bi mogli nešto napraviti ne mogu doći u priliku. Za takve sadržaje bi ljude trebali i nešto raditi, a ne samo razrađivati tračeve. Komercijalne televizije još i shvaćam, ali HTV... Zašto mi, fakat, plaćamo pretplatu.
    0 0

gorlock @ 26.2.2009. 17:42

Hit Depo, Cro Pop Rock, Top DJ Mag, Metalmanija, Izvan struje, Monoplus, Večeras s vama, Pravo vrijeme, Električni cowboy, Crno bijelo u boji, HR Top 20…

Da lijepo je bilo prisjetiti se svih ovih emisija makar čitajući, neke od spotova i priloga nekih od ovih emisija imam snimljene na VHS-u.

Tu i tamo na nekim regionlaniom televizijama možemo pronaći jedva sličnu emisiju ovima navedenima.

Na Z 1 ide primjer neka heavy metal emisija - Bože sačuvaj, ne znam niti kako se zove koliko je kvalitetna.

A ne znam, možda opet bude nekad, možda netko i ovo pročita.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala