Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Červar na RTL-u plakao za HTV-om
RTL-ovi voditelji odlično su se snašli nakon vapaja za državnom televizijom

Červar na RTL-u plakao za HTV-om

1 2 3
    0 0

gorlock @ 1.2.2009. 16:30

Vidiš, paradoksalno je da dijaspora može odrediti tko će biti na vlasti u Hrvatskoj, ali ne mogu koja će televizija prenositi rukomet Laughing. To treba pod hitno u Sabor.
    gordan

Koliko je meni poznato dijaspora ne može odrediti tko će biti na vlasti. Druga stvar je, da je potpuno apsurdno da bi trebali biti pretplatnici svih TV postaja u Hrvatskoj (dijaspora), meni je logično da kada je u pitanju događaj kao ovaj danas ako ne HRT 1 ili 2, da onda barem HRT plus ima pravo na prijenos finala rukometnog prvenstva tim više jer je Hrvatska u njemu, pa da bude dostupmo svima.

To je valjda prihvatljivo svima, kako bi nama bilo da Hrvatska igra negdje vani a mi ne možemo to pratiti putem TV-već možda nekim ilegalnim kanalima?  

0 0

gordan @ 1.2.2009. 16:38

Gorlock, halo. Zadnjih nekoliko izbora odlučili su glasovi dijaspore (pitaj Boga koliko regularnih). Nije da mi je važno, jer sdp ili hdz, who gives a fuck, isti drek. Ali ne možeš tako nešto napisati.

0 0

arnol @ 1.2.2009. 16:38

Hrvatska televizija je trebala sve prenositi !

Ovo je stvarno sramota !

0 0

gordan @ 1.2.2009. 16:43

Hrvatska televizija je trebala sve prenositi !
    Ovo je stvarno sramota !

Arnol

Zašto je sramota? Čija sramota? Sami su si krivi. Nitko drugi.
    0 0

gorlock @ 1.2.2009. 17:09

Gorlock, halo. Zadnjih nekoliko izbora odlučili su glasovi dijaspore (pitaj Boga koliko regularnih). Nije da mi je važno, jer sdp ili hdz, who gives a fuck, isti drek. Ali ne možeš tako nešto napisati.

gordan
    Mogu, ti to tumačiš tako, bilo je izjednačeno pa je manjina presudila, a što da je bilo 3/4 prema 1/4 tada manjina glasova ne bi uopće bila važna-za pobjedu?
    0 0

arnol @ 1.2.2009. 17:13

Zašto je sramota? Čija sramota? Sami su si krivi. Nitko drugi.
    gordan
    Bar smo mogli gledati. Da onda to tako gledamo. 

0 0

buzdovan @ 4.2.2009. 17:28
    0 0

franz @ 4.2.2009. 17:44

.. probajte shvatit, uređenoj državi bi trebalo i mora biti od važnosti briga u punom smislu te rijeći za dijasporu, i obrnito! iz više kvalitetnih razumljivih razloga! a nevidim problem u tome, ako bi se nekad i dogodio slučaj kao što flash gordon tvrdi, iako za to su jako male, gotovo nemoguće prilike! od jednih razloga koje je toćno naveo i gorlock.

am besten

franz

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala