Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Červar na RTL-u plakao za HTV-om
RTL-ovi voditelji odlično su se snašli nakon vapaja za državnom televizijom

Červar na RTL-u plakao za HTV-om

1 2 3
    0 0

gorlock @ 31.1.2009. 22:12

Ono što Lino Červar govori svojim igračima u trenucima minuta odmora, u trenucima kada svaki prosječni trener ima nešto konkretno za kazati, je u najmanju ruku smiješno! Redikulozno! Takve "savjete" ne bi davao ni kakav lokalni umirovljeni dementni trener u alkoholiziranom stanju...

buzdovan

Ponavljam, nisam stručnjak ali što ako je to taktika zavaraj protivnika, ako je već sve unaprijed osmišljeno, dogovoreno u svlačionici. Jeli moguće da ti komentari za koje tvrdiš da su naivni čuje i izbornik protivničke ekipe?

I sumnjam da bilo koji brod plovi bez dobrog kapetana i dobro ustrojene momčadi. Po tvojoj logici niti Ćiro Blažević nije zaslužan za uspjeh '98 ili je i on samo imao sreće. Je li i on HDZ-ovac i je li to bitno uopće za sport. Ajde kada pričamo o sportu pričajmo onda o sportu a ne drugim stvarima koje nemaju veze s njim. 

0 0

buzdovan @ 31.1.2009. 22:14

Još malo Lino Červar!

https://o-rukometu.blog.hr/

0 0

buzdovan @ 31.1.2009. 22:18
    0 0

buzdovan @ 31.1.2009. 22:24

Ponavljam, nisam stručnjak ali što ako je to taktika zavaraj protivnika, ako je već sve unaprijed osmišljeno, dogovoreno u svlačionici. Jeli moguće da ti komentari za koje tvrdiš da su naivni čuje i izbornik protivničke ekipe?

I sumnjam da bilo koji brod plovi bez dobrog kapetana i dobro ustrojene momčadi. Po tvojoj logici niti Ćiro Blažević nije zaslužan za uspjeh '98 ili je i on samo imao sreće. Je li i on HDZ-ovac i je li to bitno uopće za sport. Ajde kada pričamo o sportu pričajmo onda o sportu a ne drugim stvarima koje nemaju veze s njim. 

gorlock

Jedan od većih lakrdijaša i ozbiljan konkurent po "stručnosti" velikom Lini je upravo Miroslav virimTuđmanuizguzice Blažević!

Neću sada odlaziti u povijest i nabrajati sve neuspjehe ovog glumca i lakrdijaša...

A repku kakvu smo imali u Francuskoj mogla je voditi i moja susjeda Štefica, aktivna kuglačica i uzgajatelj svih vrsta pelargonija.

U svakom slučaju, odlična paralela Lino - Ćiro!

Dva glumca lakrdijaša, političke marionete vladajuće klike s odličnim ekipama u pravom trenutku na pravom mjestu... 

0 0

franz @ 31.1.2009. 22:26

.. ma ne slažem se na kritike našeg Line koji je dokazani stručnjak kao izbornik!

.. sječam se da je svojevremeno imao naš izbornik problema i htjeli su ga zamjeniti! znate li tko je najviše urgirao da se to ne dogodi! sami igrači, a da se to dogodilo mislim da nebi prošli niti prvi krug!

.. zato svaka čast Lini i našim momcima i samo tako dečki! tako se brane boje Hrvatske!!

.. i kao što kažu: iznad svega Hrvatska - uber alles Kroatien

von franz

0 0

gorlock @ 31.1.2009. 22:32

A repku kakvu smo imali u Francuskoj mogla je voditi i moja susjeda Štefica, aktivna kuglačica i uzgajatelj svih vrsta pelargonija.

buzdovan

E vidim ja ti si "buzdovan" stručan u mnogim strukama pa predlažem da ti odabereš našu novu reprezentaciju košarkaša od tvojih sjajnih momaka i postavi "susjedu Šteficu" za izbornika pa ćemo svi klicati novim uspjesima hrvatskih košarkaša.

p.s. A je li "Štefica" u nekoj stranci ? Laughing

0 0

franz @ 31.1.2009. 22:45

.. a mogli bi probati s šteficom, čisto da mozgovi poput buzdovana nešto shvate, a to je da se ne vrti svijet oko njih i zbog njih!!

am besten

von franz

0 0

danijel @ 1.2.2009. 13:17

Da si Buzdo slušao pažljivije komentare Dominikovića i Šole,onda bi čuo i zapamtio njihovo objašnjenje specifičnog Červarovog vođenja time-outa.

A ide ovako: Lino je sve akcije u napadu i obrani prošao s dečkima stotinu puta na treninzima i zato nema smisla crtati šablone opet,već samo napomena o varijanti igre uz tebi Buzdovane neprihvatljivo:"ajmo dečki!,stisnite!,gol za gol!,itd...."

Naravno,Linu je to nešto lakše,jer ima sve one izvrsne igrače koji mu vjeruju! I on njima!!!

0 0

eufemio @ 1.2.2009. 13:28

I ja bi bio Lino Cervar s ovakvim igracima! Svoje prave trenerske kvalitete je ta istrijanska hadezenjara najbolje pokazala u Pekingu, kada najbolja rukometna ekipa svih vremena nije ni medalju osvojila i za to je samo on kriv!

Sada su mu se zvijezde poklopile, pa i dalje tvrdim da su njegove zasluge za ovaj rezultat nikakve.

0 0

buzdovan @ 1.2.2009. 13:30

Da si Buzdo slušao pažljivije komentare Dominikovića i Šole,onda bi čuo i zapamtio njihovo objašnjenje specifičnog Červarovog vođenja time-outa.

A ide ovako: Lino je sve akcije u napadu i obrani prošao s dečkima stotinu puta na treninzima i zato nema smisla crtati šablone opet,već samo napomena o varijanti igre uz tebi Buzdovane neprihvatljivo:"ajmo dečki!,stisnite!,gol za gol!,itd...."

Naravno,Linu je to nešto lakše,jer ima sve one izvrsne igrače koji mu vjeruju! I on njima!!!

danijel

Nažalost, sada si opet napisao veliku glupost!

Po tvojim izjavama, trener niti ne treba biti prisutan na utakmici!?

Prođe "s dečkima stotinu puta na treninzima..." pa ode na skijanje ili u šetnju s unucima, nema smisla da gubi vrijeme na tekmi.

SMISAO MINUTE ODMORA JE PRILAGODBA TRENUTNOJ SITUACIJI, MOŽEBITNA PROMJENA TAKTIKE, SAVJET U VREMENSKOM TJESNACU, REAKCIJA NA NEPREDVIĐENI RAZVOJ DOGAĐAJA, A NE INFORMACIJA IGRAČIMA KOJI JE REZULTAT, KAKVU BOJU DRESA IMA PROTIVNIČKA EKIPA, KOLIKO IMA GLEDATELJA NA TRIBINI I KOLIKO IGRAČA U POLJU IMA PROTIVNIK! Ta, nisu retardirani, to znaju i sami!

Predugo sam bio aktivni sportaš i odgovorno tvrdim da je veličina trenera i u onome što savjetuje igračima u minuti odmora. Kako u rukometu, tako i u košarci, vaterpolu i ostalim sportovima...

Ovo što izvodi Červar je definitivno obična lakrdija!

0 0

buzdovan @ 1.2.2009. 13:34

I ja bi bio Lino Cervar s ovakvim igracima! Svoje prave trenerske kvalitete je ta istrijanska hadezenjara najbolje pokazala u Pekingu, kada najbolja rukometna ekipa svih vremena nije ni medalju osvojila i za to je samo on kriv!

Sada su mu se zvijezde poklopile, pa i dalje tvrdim da su njegove zasluge za ovaj rezultat nikakve.

eufemio

Potpisujem!

Jedino me tješi spoznaja da dok god troši vrijeme na rukomet nema vremena svoju glupu njušku angažirati u politici!

Sačuvaj nas bože frustriranih političkih poltrona poput Line Červara!

0 0

artoffsoul @ 1.2.2009. 15:44

S ovim se slažem u potpunosti, žalosno je da neki naši ljudi koji žive vani i plaćaju pretplatu između ostalih kanala i za HTV, na kraju ne mogu pratiti prvenstvo.

Ne mogu se složiti niti sa "buzdovanom" niti sa ostalima koji politiziraju i koji omalovažavaju ovaj sport i samog Linu Červara, jer nije ovo njegov prvi uspjeh kao izbornik, niti je slučajan. Nisam stručnjak za sport ali to i blesav može zaključiti da ova ekpia nije jedina koju je Červar vodio i pobjeđivali su i prije.

Što se tiče njegove žalopojke što HTV ne prenosi prvenstvo u pravu je. Nama u Hrvatskoj ne smeta (nekima) ali primjer jedan moj prijatelj u Italiji godišnje plaća cca 800 kn za paket programa među kojima je i HTV i sada je uskraćen za rukometno prvenstvo.

I za kraj ako je netko od Vas rukometni stručnjak pa može bolje voditi reprezentaciju ili dati pokoji savjet, kritiku i slično onda ok, a Vi ostali koji ste stručnjaci jedino na jeziku u najmanju ruku dugujete ispriku Červaru!

gorlock
    Savjet hvale vrijedan. Najbilje je da mi u hrvatskoj ukinemo tržišnu ekonomiju i priupitamo tvog prijatelja ili njih tisuću po europi što ćemo gledati i tko će to prenositi.

0 0

artoffsoul @ 1.2.2009. 15:53

Buzdovane,

nadimak ti odgovara!

Čovjek,koji vodi skupinu od 15-ak sportaša,vrhunskih svakako,kao što su naši rukometaši i s njima osvaja "sve ono do sad", a sad je u finalu SP,za tebe ie neznalica i klaun za "šaljivi kućni video"!??

Ili si veliki rukometni strateg i znalac,ili si bio na svim treninzima naše momčadi ili misliš da sve one kombinacije u napadu i obrani osmišljavaš upravo TI i samo TI !??

Buzdovane,nadimak ti odgovara!

Zbilja si buzdovan!!!!

danijel
    E tu si u pravu . Zaista treba biti na treninzima naše repke pa da se zna da Lino nije taj koji osmišljava sve akcije.Niti je taj koji određuje tko će biti novi u repki.Igrači su ti koji kolo vode sa velikim zvjezdama na čelu. isto to ti vrijedi i za Ćiru.
    0 0

gordan @ 1.2.2009. 16:22
    Savjet hvale vrijedan. Najbilje je da mi u hrvatskoj ukinemo tržišnu ekonomiju i priupitamo tvog prijatelja ili njih tisuću po europi što ćemo gledati i tko će to prenositi.

artoffsoul

Vidiš, paradoksalno je da dijaspora može odrediti tko će biti na vlasti u Hrvatskoj, ali ne može koja će televizija prenositi rukomet Laughing. To treba pod hitno u Sabor.
    0 0

danijel @ 1.2.2009. 16:25

Lino Červar nije zbog svojih nekvaliteta već dugogodišnji selektor naše reprezentacije.Valjda nešto i vrijedi!

Uz to je i trener našeg najboljeg RK i u vrhu klupskog rukometa u Evropi!Valjda i to nešto vrijedi!

A to je li nečiji poltron ili nije - ne znam!?Prije nečiji dobar marketinško-politički zgoditak!Uostalom,kao i CRO COP!

Definiciju time outa nije problem naučiti,zapisati,izreći!Time out je samo dio utakmice od 90 ili 60 ili 40 minuta,a cijelu utakmicu i sve oko nje vodi trener,a to je Lino Červar! Sviđalo se to nekom ili ne!!!

Uostalom,nije ni prvi,a nažalost ni zadnji Hrvat koji je nešto napravio,a MI ga "posrali"!!!

PSI LAJU,A KARAVANE PROLAZE!!!!

1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala