Buzdovane,
nadimak ti odgovara!
Čovjek,koji vodi skupinu od 15-ak sportaša,vrhunskih svakako,kao što su naši rukometaši i s njima osvaja "sve ono do sad", a sad je u finalu SP,za tebe ie neznalica i klaun za "šaljivi kućni video"!??
Ili si veliki rukometni strateg i znalac,ili si bio na svim treninzima naše momčadi ili misliš da sve one kombinacije u napadu i obrani osmišljavaš upravo TI i samo TI !??
Buzdovane,nadimak ti odgovara!
Zbilja si buzdovan!!!!
danijel
Čuj stari,
već mi je pun kurac onih kojima je glavni argument u raspravi pozivanje na nečiji nadimak!?
Evo, promijenit ću nadimak u Lino Červar, a kao avatar ću staviti njegovu sliku!
Dakle, samo kratko. Zna se jako dobro kada, kako i zašto je Lino Červar izabran i postavljen na poziciju koja je bila upražnjena.
Kad budeš u prilici, raspitaj se malo o njegovoj stručnosti, a pogotovo o njegovoj inteligenciji i načinu komunikacije s igračima.
Imam pravo na svoje mišljenje i iznosit ću ga kada to budem htio i na način koji mi odgovara!
IGRAČIMA SVAKA ČAST!
P.S. Ne moraš ponavljati bezbroj puta iste konstatacije u svojim komentarima! Neki, za razliku od tebe i Červara, mogu shvatiti i iz prve...