Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Hladno pivo u šumskoj izolaciji dovršava novi album!
Prvi singl pojavit će se sredinom ožujka, a 16. travanj zabilježite u kalendarima jer tada izlazi novi album

Hladno pivo u šumskoj izolaciji dovršava novi album!

1 2 3
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:00

heh..bio je vrhunski događaj i na Hipodromu..

ma da..nije to vise to...jedino Hetfield posteno odsvira..

Kirk nema vise brzine na solazama,Lars fušari na bubnjevima,a Trujillo mi nije neki basista.

puno bolji mi je bio Newsted...

ma svi su isti, i Metallica,i Maideni,i Slayer,i Acdc...

jedini novi/zadnji dobar album od te stare garde mi je od Megadetha - Endgame... 

0 0

mario @ 27.1.2011. 22:08

Meni su isto stariji albumi draži, gad i džinovski su mi extra dok je ovo ostalo... meh. Može se poslušati ali onako da se ne obraća pažnja.

Što se tiče Metallice, uf... koliko sam puta raspravljao o tome sa frendom... pogotov oko St. Anger albuma, kojeg ja ne mogu smisliti, dok ga ovi moji obožavaju. Meni zvuči moderno i prodano dok je njima to pravi smjer u kojem je Metallica trebala krenuti... No, bend koji je napravio Ride The Lighting, može raditi što god hoće, sa tim albumom su se iskupili za sljedećih sto loših.

0 0

trinity @ 27.1.2011. 22:09
    A znaš kaj ću ti ja reć? Ja ne znam svirat niti jedan instrument, tako da uopće ne čujem te neke sitne greške, ili vama koji svirate možda velike greške. Pa nije to opera da se picigani oko krive note. Meni je 99 posto toga u čistom osjećaju adrenalina, divljanja, skakanja, energije...bila i ja na hipodromu, ali i na U2, i iskreno mogu reći da sam od Metallice dobila jebeni koncert koji mi je napunio žile krvlju, a od Bone drek na šibici...političke govore.
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:14

ma koncert na hipodromu je bip super...

bolje nego maideni na poljudu...i 5 x bolje nego U2...

mario...ma Saint Anger...ja ga isto ne mogu smislit...al ni moja ekipa...

za razliku od ovoga zadnjeg albuma..koji je prema St Angeru.. Ride the lightning Laughing

pravi smjer prema kojemu je Metallica trebala krenut? :)

pa Metallica oduvijek ima svoj smjer...a St Anger je bio skretanje sa puta..sa kojega se trebalo brzo vratit... :)

cak i Metallica zna..da su zasra...li sa tim albumom...

0 0

trinity @ 27.1.2011. 22:20
    A obzirom da je tema Hladno Pivo, također mogu reć da mi je na njihovim koncertima uvijek savršeno...Praše dečki, sviraju fenomenalno( kažem- što se osjećaja tiče, nisam stručnjak). Još kad bi Mile znao pjevat, pa di bi im kraj bio!Cool
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:20
    koji članak mi uopce komentiramo ? Laughing
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:21
    sviraju fenomenalno..al meni se na njihove koncerte vise ne da ici..
    0 0

trinity @ 27.1.2011. 22:26
    koji članak mi uopce komentiramo ? Laughing
    interceptor87

HAHAHAHA, a krivi očito...al nije bed, iz mog iskustva- o čemu god se počne pričat- na kraju se završi na Metallici...tak da sve pet.Wink
    E, a kaj ste samo St. Anger napali, pa kaj je vama Magnetic DOBAR? meni samo 'The day that never comes', i to od polovice prema kraju...
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:28

HAHAHAHA, a krivi očito...al nije bed, iz mog iskustva- o čemu god se počne pričat- na kraju se završi na Metallici...tak da sve pet.Wink
    E, a kaj ste samo St. Anger napali, pa kaj je vama Magnetic DOBAR? meni samo 'The day that never comes', i to od polovice prema kraju...
    trinity

ma ni load ni reload... :)

haha...nisam poslusao magnetic...bilo me strah..nakon Angera...tj znam The day that never comes...i to radi spota...

Yugo i Neven Ciganovic u njemu Laughing

a sto se tice koreografije na koncertu - Rammstein , uvjerljivo meni najbolji...

0 0

mario @ 27.1.2011. 22:31

Pa Đemo i ekipa su starci sada, nema više old school thrasha... moderni zvuk i sve cake koje idu uz to se sada prodaje. Ni Death Magnetic mi ne odgovara ima možda jedna dvije stvari koje su mi upale u uho ostalo na ignore.

Sva sreća dobrog metala i fantastičnih mladih bendova ne fali. 

0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 22:32

Sva sreća dobrog metala i fantastičnih mladih bendova ne fali. 

mario

na koje bendove mislis?

0 0

mario @ 27.1.2011. 23:00

na koje bendove mislis?

interceptor87

Malo OT topic otišao :D 

Evo par...

The Sword

King Of Asgard

Orphaned Land

0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 23:08

nije lose...

slusao tko Volbeat..kao nesta su popularni u zadnje vrijeme :)

evo ovi su malo mladji metalci...samo im je 40 Smile

0 0

trinity @ 27.1.2011. 23:10
    Em ti sve...prolila sok po podu, zrušila tastaturu, i sad psujem s krpom u rukama. Ne znam ni di je onaj chat više...samo da se ispričam tamo ljudima za iznenadan odlazak, jer je zadnje što sam napisala bilo: Siročeki, i odnosilo se na onaj worst band ever jer jadni nit znaju svirat nit pjevat...da ne bi tko pomislio da sam njima rekla siročeki...Navratim kad počistim mess...
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 23:24
    hehe to mozes nekome i na profil stavit :)
1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala