Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Hladno pivo u šumskoj izolaciji dovršava novi album!
Prvi singl pojavit će se sredinom ožujka, a 16. travanj zabilježite u kalendarima jer tada izlazi novi album

Hladno pivo u šumskoj izolaciji dovršava novi album!

1 2 3
    0 0

jovil @ 27.1.2011. 17:25

-smiješno je uopće uspoređivati hp sa prljavcima-

hitman_4
    Vrati se malo u prošlost(1979) i poslušaj njihov prvi album.
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 17:38
    Vrati se malo u prošlost(1979) i poslušaj njihov prvi album.

jovil

nije bas malo u proslost... Smile

ucili su sta je punk od Rijeckih bendova....

koji su naravno ostali odani punku....i propali su Laughing

dok su se Prljavci prodali.. Smile
    0 0

crnisokol @ 27.1.2011. 17:43
    desetka i đinovski naj albumi bar meni!
    doom

slažem se..i šamar je bio dobar mada je već i on okretanje masama..

što se tiče usporedbe s Green Day-em, HP mi puno manje 'paše' u pop-punk (ili ti melodični punk, kako je to netko nazvao ovdje) vodama za razliku od GD...mada  ja ne bi rekao da je HP pop-punk, već (mainstream) rock

a promjena žanra ne mora biti loša stvar..recimo jedan od meni najdražih bendova The Clash je uspješno napravio nešto slično HP (uz više ekspementiranja)

a i znate da kažu da punk sviraju oni koji ne mogu naučiti više od par akorda..kasnije nauče pa mijenjaju žanr Laughing

0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 17:47

a i znate da kažu da punk sviraju oni koji ne mogu naučiti više od par akorda..kasnije nauče pa mijenjaju žanr Laughing

crnisokol

haha...upravo tako...

0 0

doom @ 27.1.2011. 18:10

crnisokol
    nemoj tak ..........puno toga se kaze Smile!!punk scena u hrvata je dosta jaka   i ima jako puno demo bendova koji zare i pale hrvatskom a i sire ali nisu mediski popraceni i u tome je žar ..osobno sam puno prije hodal po punk koncertima i sam sam bil medu organizatorima punk koncerta koji su bili u Novom Marofu.....i upoznal sam decke koji sviraju malo vise od par akorda .......punk nije nesto sto biras ,punk je ono sto jesi i protiv toga nemres!!
    0 0

fox89 @ 27.1.2011. 18:44
    nemoj tak ..........puno toga se kaze Smile!!punk scena u hrvata je dosta jaka   i ima jako puno demo bendova koji zare i pale hrvatskom a i sire ali nisu mediski popraceni i u tome je žar ..osobno sam puno prije hodal po punk koncertima i sam sam bil medu organizatorima punk koncerta koji su bili u Novom Marofu.....i upoznal sam decke koji sviraju malo vise od par akorda .......punk nije nesto sto biras ,punk je ono sto jesi i protiv toga nemres!!
    doom

srušili vam kino :D
    0 0

doom @ 27.1.2011. 19:41
    nazalost sve sto je dobro kratko traje!
    0 0

trinity @ 27.1.2011. 21:00
    ja sam ih volio do šamara. nakon toga su mi se zamjerili, pošto su sve komercijalniji i komercijalniji ://
    fox89

Joj, dajte s tim komercijalizacijama...pa se metallica prodala, pa ovi, pa oni...

Prvo: Nije i tebi u životu u interesu IMAT para, a ne NEMAT ih?

Drugo: Svaki čovjek koji dugo radi neki posao zaželi se malo promjene ili poludi...pa ljudi malo eksperimentiraju, istražuju, zabavljaju sami sebe novim idejama...

pardon, moje skromno mišljenje.Smile

0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 21:03

Joj, dajte s tim komercijalizacijama...pa se metallica prodala, pa ovi, pa oni...

trinity

Metallica je najbolji primjer benda koji se prodao..

Smile

0 0

fox89 @ 27.1.2011. 21:21

Prvo: Nije i tebi u životu u interesu IMAT para, a ne NEMAT ih?

Drugo: Svaki čovjek koji dugo radi neki posao zaželi se malo promjene ili poludi...pa ljudi malo eksperimentiraju, istražuju, zabavljaju sami sebe novim idejama...

pardon, moje skromno mišljenje.Smile

trinity

ne smeta meni što oni zarađuju više para, nego što su se okenuli masi i za njih stvaraju glazbu, a iznevjerili i napustili one koji su ih napravili zvijezdama.
    0 0

trinity @ 27.1.2011. 21:30

ne smeta meni što oni zarađuju više para, nego što su se okenuli masi i za njih stvaraju glazbu, a iznevjerili i napustili one koji su ih napravili zvijezdama.

E, jebiga...(jel se smije ovdje ta riječ koristit, ja nova?)...očito niste dosta para trošili na njih tada, pa su se morali okrenut lovašima.Wink
    Ma, ne, bez zezancije, mislim da je normalno da ljudi kako odrastaju, tako se i lagano mijenjaju, smiruju, postaju mainstream...(Hetfield i kompanija već u pedesetima). Meni je dovoljan i Master of puppets da im budem zahvalna zauvijek što su ga napravili. Ne moraju me više u ništa uvjeravat...
    0 0

interceptor87 @ 27.1.2011. 21:45
    E, jebiga...(jel se smije ovdje ta riječ koristit, ja nova?)...očito niste dosta para trošili na njih tada, pa su se morali okrenut lovašima.Wink
    Ma, ne, bez zezancije, mislim da je normalno da ljudi kako odrastaju, tako se i lagano mijenjaju, smiruju, postaju mainstream...(Hetfield i kompanija već u pedesetima). Meni je dovoljan i Master of puppets da im budem zahvalna zauvijek što su ga napravili. Ne moraju me više u ništa uvjeravat...

trinity

and justice for all i master...svaka cast...ustvari svih prvih pet albuma...

i par obrada na garage...

al ovo sve drugo je....navlacenje...

pogotovo St Anger...najgori album u povijesti thrash metala...

napravljen samo da se okrene lova...

0 0

buzdovan @ 27.1.2011. 21:49

Hladno pivo je vrhunski bend!

Slušam ih od samih početaka i nimalo mi ne smeta njihova "promjena".

Poslušajte neke mnogo poznatije bendove ili pjevače i vidjet ćete promjenu koja je sasvim prihvatljiva i ponekad neizbježna.

0 0

trinity @ 27.1.2011. 21:55

and justice for all i master...svaka cast...ustvari svih prvih pet albuma...

i par obrada na garage...

al ovo sve drugo je....navlacenje...

pogotovo St Anger...najgori album u povijesti thrash metala...

napravljen samo da se okrene lova...

interceptor87
    Potpisujem. Zato nove albume nit slušam nit sam na njih kune potrošila. A ovo prije mi je i više nego dovoljno, nije da su jedini...
    Nažalost, bila sam premlada da tada budem na njihovim koncertima, sad to više nije to, al dobro...zato mogu na Hladno Pivo!

0 0

trinity @ 27.1.2011. 22:00
    Oops, pa ti si još mlađi od mene...e, onda znaš kak je to kad voliš muziku čiji najbolji ljudi su sad prestari da bi ti dali vrhunski doživljaj...baš sam ljubomorna na ove od pet banki koji su išli na te koncerte....
1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala