Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Umjesto turskih, nudimo hrvatske životne sapunice
Sanja Mikleušić Pavić: dosta je humanitarnih akcija koje samo otvaraju priče - Misija zajedno ih želi zatvoriti

"Umjesto turskih, nudimo hrvatske životne sapunice"

1
    0 0

hitman_4 @ 1.10.2010. 16:26
    a jesu našli suvoditeljice,pre neozbiljne "novinarke" za takvu emisiju.
    0 0

argonaut @ 1.10.2010. 16:35

"...Emisija će imati i nekoliko rubrika, koje će spajati ili izmiriti davno rastavljene članove obitelji ili prijatelje, tražiti nestale osobe, ostvariti neostvarene želje..."

Ako im je to već jedna od namjera, mogli bi biti od pomoći pri potrazi za nestalim osobama iz Domovinskog rata.

Čini mi se da ih je još više od 1.000., a vrijeme prolazi...prošlo je već skoro 20 godina... 

0 0

zubak @ 1.10.2010. 21:16

Argonaut,molim te ne seri,znas li ti koja je tu potrebna masinerija? Znanja,ljudi,dobre volje,ma svega da ne nabrajam.

Oni idu vise na neke svakidasnje probleme di je ipak otpor ili problem podosta manji.Zuber je fenomenalan tip,al ipak istrazivanju ratnog zlocina ,nije dorastao.

Zuber frende ,samo naprijed.

Pozdravi iz Pule i Solingena.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala