Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Umjesto turskih, nudimo hrvatske životne sapunice
Sanja Mikleušić Pavić: dosta je humanitarnih akcija koje samo otvaraju priče - Misija zajedno ih želi zatvoriti

"Umjesto turskih, nudimo hrvatske životne sapunice"

Foto: HTV 

Prvog petka u mjesecu, navečer na na Prvom programu HTV-a gledat ćemo novu emisiju Roberta Tomića Zubera i Sanje Mikleušević Pavić - Misija zajedno.

Misija zajedno nastavlja se na tjednu rubriku "Hrvatske uživo", kojoj je posljednje dvije godine cilj bio pomagati socijalno ugroženim obitelji ili pojedincima, koji iz raznih razloga nisu bili u mogućnosti svoje probleme rješavati sami. Tako će i okosnica Misije zajedno, u trajanju od sat i dvadeset minuta, biti nekoliko priča, a ekipa emisije pokušat će pomoći obiteljima ili pojedincima u rješavanju njihovih životnih problema.

U tom će nastojanju surađivati s raznim institucijama, od Centara za socijalnu skrb, ureda gradonačelnika, župana, kabineta ministara kao i mogućim donatorima, pojedincima ili tvrtkama.

Misija će pojedine priče pratiti tijekom mjesec dana, pa i duže, do njihova rješenja. Svaka će priča imati svoj uvod, zaplet i rješenje, a za to ćemo vrijeme čuti razgovore s akterima priče ili pak onima koji pojedini problem mogu ili žele riješiti.

Dosta je humanitarki koje samo otvaraju priče

Emisija će imati i nekoliko rubrika, koje će spajati ili izmiriti davno rastavljene članove obitelji ili prijatelje, tražiti nestale osobe, ostvariti neostvarene želje... Tijekom emisije u studiju bit će otvoreni i telefoni na koje će, novinarke-suvoditeljice, Petra Nižetić i Marijana Batinić primati ponude ljudi koji žele pomoći akterima naših priča, te onih kojima treba pomoć.

Mikleušić Pavić najavila je čvrstu shemu kakva nedostaje HTV-u. Tvrdi da joj je dosta humanitarnih akcija koje samo otvaraju priče: Misija ih želi zatvoriti. I najezdi turskih sapunica odgovoriti - hrvatskim, životnim sapunicama...
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    zubak zubak @ 1.10.2010. 21:16

    Argonaut,molim te ne seri,znas li ti koja je tu potrebna masinerija? Znanja,ljudi,dobre volje,ma svega da ne nabrajam.

    Oni idu vise na neke svakidasnje probleme di je ipak otpor ili problem podosta manji.Zuber je fenomenalan tip,al ipak istrazivanju ratnog zlocina ,nije dorastao.

    Zuber frende ,samo naprijed.

    Pozdravi iz Pule i Solingena.

  • #2
    0 0
    argonaut argonaut @ 1.10.2010. 16:35

    "...Emisija će imati i nekoliko rubrika, koje će spajati ili izmiriti davno rastavljene članove obitelji ili prijatelje, tražiti nestale osobe, ostvariti neostvarene želje..."

    Ako im je to već jedna od namjera, mogli bi biti od pomoći pri potrazi za nestalim osobama iz Domovinskog rata.

     Čini mi se da ih je još više od 1.000., a vrijeme prolazi...prošlo je već skoro 20 godina... 

  • #1
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 1.10.2010. 16:26
    a jesu našli suvoditeljice,pre neozbiljne "novinarke" za takvu emisiju.
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala